Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #45 : Kwietnia 15, 2014, 06:57:51 » |
|
A no rzuć mi jedną butelkę! Tu jestem, przy brzegu!
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #46 : Kwietnia 15, 2014, 07:00:55 » |
|
Rzuca
Do dna!
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #47 : Kwietnia 15, 2014, 07:01:28 » |
|
Jestem już,czy dobrze słyszałem alkohol?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #48 : Kwietnia 15, 2014, 07:03:29 » |
|
Złapał. Otworzył setkę, upił całość, mało co się nie porzygał. Wyrzucił butelkę do wody.O cholera! Ale daje! Czekajcie! Idę samochód przyprowadzić nad brzeg to jakąś muzyczkę puszczę! Siergiej chwiejnie przyjeżdża swoim autem, puścił ludową piosenkę na maksa.https://www.youtube.com/watch?v=wpkWe0sfRbY
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #49 : Kwietnia 15, 2014, 07:05:22 » |
|
Piękna muzyczka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #50 : Kwietnia 15, 2014, 07:06:25 » |
|
Siergiej zataczając się wpadł do wody pływając jak kaleka.Eeeee! Patrzcie jak przez rzekę skaczę! https://www.youtube.com/watch?v=yhJXXy3Dkkc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #52 : Kwietnia 15, 2014, 07:11:53 » |
|
Erlaj in de morning! Erlaj in... opf...
Siergiej zrzygał się do niezbyt czystej już wody wpadając potem twarzą w te pływające rzygi.
Masz jeszcze tą setę? Łaa!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #53 : Kwietnia 15, 2014, 07:14:20 » |
|
Panowie,jesteście za trzeźwi,ja spadam,narqa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #55 : Kwietnia 15, 2014, 07:15:05 » |
|
Panowie,jesteście za trzeźwi,ja spadam,narqa.
Niee idź, impreza się hyp* dopiero rozkręca hyp*
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #56 : Kwietnia 15, 2014, 07:17:51 » |
|
Cho no tu kurrrrwwww... jego mać! Te! Bo'ak zara tsu nie wrócśzszzsz to ja p-pójdę tam po ciebie!
Wziął nową puszkę piwa i zaczął powoli popijać pływając w morzu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #57 : Kwietnia 15, 2014, 07:22:44 » |
|
Ty no stary,dzieci mi w domu płaczą
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #58 : Kwietnia 15, 2014, 07:24:28 » |
|
Co płaczą, gdzie płaczą! Ja to dzieciów nie mam i problemu też nie mam! A co ty im bimbru nie dajesz? Od urodzenia powinny się z nim znać! Dawaj, wskakuj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #59 : Kwietnia 15, 2014, 07:26:02 » |
|
No dobra,ale idę za krzaki.
|
|
|
|
|