|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #105 : Października 21, 2012, 01:19:54 » |
|
Po przyjeździe zatrzymałem się w Bogusławicach do czasu, wskazania mi Pałacu Biskupiego w Wilnie.
Cesare de Medici, Biskup Wileński (RON)
Zawsze się zastanawiałem dlaczego biskupie nie mogą mieszkać w domach. Merkel jest o wiele bardziej znacząca politycznie osobą a jakoś żyje w kamienicy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #106 : Października 21, 2012, 02:27:30 » |
|
jak sie mogę zapisć do tedo PMOB i co to jest wojsko? Prosze o informacje w tej sprawie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #107 : Października 21, 2012, 02:29:10 » |
|
W dziale "Siły Zbrojne ZSKHiW" jest poddział PMOB. Dowódcą jest tam Mistrz Budzimir. Wcześniej jednak wypadałoby uzyskać obywatelstwo.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #108 : Października 21, 2012, 02:38:51 » |
|
Ale ja niewiem jak je uzyskać 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #109 : Października 21, 2012, 02:47:35 » |
|
W FAQ jest to opisane. W skrócie- bądź aktywny i za kilka dni zobaczymy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #110 : Listopada 05, 2012, 09:03:49 » |
|
tzw wojnę wywołuje zawsze Derikor jakimiś obrażaniem mojej osoby
Jan Charbuf vel Abdullah Aykm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #111 : Listopada 06, 2012, 02:21:04 » |
|
...a jak zabrakło Charbufa Budzimir znalazł sobie nowego kozła ofiarnego- Aralię.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #113 : Listopada 06, 2012, 05:04:33 » |
|
Towarzysz znalazł sobie Budzimira, Budzimir Aralię, ja krawaty, Laszk karły a Charbuf wszystkich. Każdy się musi na kimś wyżyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #114 : Listopada 06, 2012, 08:22:10 » |
|
Jakie karły? Ta sprawa została już dawno wyjaśniona!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #117 : Listopada 11, 2012, 02:28:54 » |
|
Zwykłe przejęzyczenie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #118 : Listopada 14, 2012, 09:39:00 » |
|
Mistrz Budzimir VII: hmm Mistrz Budzimir VII: jutro czwartek Mistrz Budzimir VII: potem piątek
Filozoficzne rozmyślania Najwybitniejszego Z Żyjących Znawców Tez
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopada 15, 2012, 02:29:00 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
|
|
|
|
|
|