Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #90 : Sierpnia 31, 2012, 07:17:35 » |
|
Generalnie dodając ten cytat miałem na celu raczej mrugnięcie okiem odnośnie pewnych spraw niż rozśmieszanie tak, że nie można przestać się śmiać. A skoro przy rozśmieszaniu jesteśmy: skoro Towarzysz uważa, że tak bardzo obniża się poziom Niebieskiej Książeczki to może pokaże nam coś na poziomie, który Towarzysza zadowala i rozśmiesza. Dawno Towarzysz nic nie dodawał. Zaznaczam przy tym, że nie oznacza to, że nie zgadzam się ze zdaniem Towarzysza.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #91 : Września 13, 2012, 06:04:36 » |
|
My, Martin Dorian Vilander y Luther, z woli Narodu król wurstlandzki,
Jak widać w dziedzicznej monarchii absolutnej możliwe jest panowanie "z woli Narodu"
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #93 : Września 20, 2012, 07:17:01 » |
|
To też było umieszczone w stosownym kontekście.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #95 : Września 23, 2012, 04:34:39 » |
|
z ZSKHIW nie polecam naprawdę wiązać dyplomatycznych lub innych stosunków
Ta wypowiedź Charbufa jest dosyć dwuznaczna
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #96 : Września 24, 2012, 08:40:21 » |
|
pijany generał chce do pragi jechać, a ty jakimś fotomontażem mi
Mistrz Budzimir VII o generałach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #97 : Października 15, 2012, 07:39:52 » |
|
Bo to nie jest tak, że mi jest niedobrze po jajku. Mi jest niedobrze jak je zjem.
Ja sam o jajku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #98 : Października 15, 2012, 06:36:16 » |
|
A dlaczego wy wszyscy macie munduy to wojsko jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #100 : Października 15, 2012, 06:55:56 » |
|
Większość z nas służy w Siłach Zbrojnych. Z oczywistych przyczyn każdy obywatel ZSKHiW ma zazwyczaj kilka profesji. Mundury lubimy. Taka dyskusja jest lepsza dla hydeparku. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #101 : Października 15, 2012, 07:08:01 » |
|
Co to jest hydeparku? Ja bym chciał zostać żołnierzem i służyć w armii. Gdzie mamsię zgłosić aby to otrzymać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #102 : Października 15, 2012, 07:09:01 » |
|
Napisz do dowódcy wojsk w jakich chcesz służyć. Są odpowiednie działy w Siłach Zbrojnych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz Tiso
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #103 : Października 15, 2012, 07:18:56 » |
|
Napisałem ale tam nikogo nie ma 
|