Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #150 : Sierpnia 03, 2014, 12:34:17 » |
|
Napisał wszystko, co trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #151 : Sierpnia 03, 2014, 07:28:51 » |
|
No to jako regent nadaję obywatelstwo! Gratuluję!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #152 : Sierpnia 03, 2014, 08:10:30 » |
|
Dziękuję!
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
Heinrich Hewret
Termometr
Specjalna troska
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #153 : Sierpnia 10, 2014, 06:42:25 » |
|
To gabinet Af Af'a! Ametyst sio!
|
|
|
|
|
|
hrabia Heinrich HewretPodwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego. Zarządzenie cara Rosji Piotra I z 9 grudnia 1708 roku 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #154 : Sierpnia 21, 2014, 04:04:20 » |
|
Ojej, przepraszam za nierozpatrzenie, ale imprezowałem. Oczywiście Laszk niby nie mógł, ale nadał to nadał.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #155 : Września 01, 2014, 08:58:01 » |
|
Na mojej imprezce 30 sierpnia otrzymałam od króla Ametysta taki dokumencik:  Czy mogę prosić o potwierdzenie tego misia argumentem?* ordonansem? *tak napisałam za pierwszym razem.. żal kasować!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #156 : Września 02, 2014, 03:00:40 » |
|
A jaką ja mogę mieć pewność, że to faktycznie mój podpis?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #157 : Września 02, 2014, 06:47:06 » |
|
Ależ Ty ją masz, chcesz jedynie sobie ze mnie zażartować. Ufam, że jest autentyczny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #158 : Września 02, 2014, 07:04:47 » |
|
Uznajmy, że i w tej legendzie jest ziarnko prawdy. Nie mogę jednak podpisywać ordonansów od tak. Proponuję, abyśmy spytali o poradę profesjonalnego grafologa z królewskich certyfikatem. Jestem w stanie załatwić Ci takie zaświadczenie za jedyne 10 000 loli, które możesz wpłacić na moje konto. Ja przekażę pinionszki ekspertowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #159 : Września 02, 2014, 07:06:16 » |
|
8000 i pięć flaszek cydru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #160 : Września 02, 2014, 07:12:13 » |
|
Psze Paaaani, to są drogie rzeczy. Pan Magister Eugeniusz Paszczyszyn weźmie jak nic 9000, inaczej mu na kokainę nie starczy i biedaczek umrze z wycieńczenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #161 : Września 02, 2014, 07:23:20 » |
|
A cydrem sobie tej kokainy nie zastąpi? Taki szlachetny trunek!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #162 : Września 02, 2014, 07:24:18 » |
|
Osiem i pół tysiąca. Niech jednak coś zarobi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #163 : Września 02, 2014, 07:44:19 » |
|
Ok, idę na to. Ewentualnie Tobiasz jutro nie będzie jadł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #164 : Września 02, 2014, 07:52:24 » |
|
Doskonale, proszę zatem wpłacić, a wszystko pójdzie gładko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|