|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #105 : Lutego 05, 2014, 05:31:13 » |
|
Jaki to herb? Przekaż pan link, a ja usunę tło i ustawię rozmiary.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Arvydas Dulkys
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #106 : Lutego 05, 2014, 05:38:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
WKL A.D
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #107 : Lutego 05, 2014, 05:47:26 » |
|
Zmniejszyłem. Mam nadzieję, że dobrze.
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Arvydas Dulkys
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #108 : Lutego 05, 2014, 05:56:27 » |
|
Wyśmienicie 
|
|
|
|
|
|
WKL A.D
|
|
|
Sergjos Dimitrosigos
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #109 : Maja 03, 2014, 09:50:04 » |
|
Wasza Wysokość! Składam na ręce Miłościwego Władcy mój wniosek o nadanie obywatelstwa. Proszę o pozytywne rozpatrzenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #110 : Maja 05, 2014, 11:41:06 » |
|
Towarzyszu,
dziękuję za złożenie wniosku. Proszę o uzupełnienie następujących danych:
Imię: Nazwisko: Miejsce zamieszkania: Posiadane obywatelstwa obce:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #111 : Maja 21, 2014, 01:48:41 » |
|
Chciałbym złożyć wniosek i uprzejmie prosić o nadanie mi obywatelstwa.
Imię:Stanisław Nazwisko:Krzeptowski Miejsce zamieszkania: KMS Hirschberg-Arkopolis Posiadane obywatelstwa obce:Trizondalu
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #112 : Maja 21, 2014, 02:52:54 » |
|
Prawdziwy regent nie widzi przeciwwskazań.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #113 : Maja 21, 2014, 06:18:51 » |
|
Świat schodzi na psy.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #114 : Maja 21, 2014, 07:45:24 » |
|
Jakiś ty niemiły Tobiaszu. Ja też jestem za. Jako regent nadaję Ci święte obywatelstwo hirshbersko-weerlandzkie!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #115 : Maja 21, 2014, 08:23:26 » |
|
To ja Ci je nadaję!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #116 : Maja 21, 2014, 10:55:18 » |
|
Dziękuję. A co to znaczy, że świat schodzi na psy?
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #117 : Maja 22, 2014, 04:10:30 » |
|
To znaczy, że byle Derikor sobie może regentem ogłosić się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #119 : Maja 26, 2014, 06:34:57 » |
|
Imię: Strzegłob Żarniew Nazwisko: Bieńbor Miejsce zamieszkania: Szybowice, gmina Hutnicza Poręba, Weerland Posiadane obywatelstwa obce: obecnie obywatelstwo Księstwa Sarmacji
W ramach wyjaśnienia, ten tego, zapodziałem gdzieś papióry, wiecie... A fajnie by było być obywatelem, bo jakoś na mnie wilkiem spoglądają, jak jestem sołtysem, a nie mam nawet porządnej legitymacji...
|
|
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
|