|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #90 : Października 27, 2013, 12:18:50 » |
|
Prosiłbym znowu WKM o dodanie Medalu do mojego podpisu. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #91 : Listopada 18, 2013, 02:34:59 » |
|
Z tego co wiem, nie zostałam pozbawiona obywatelstwa, proszę więc o potwierdzenie go lub przywrócenie, jeżeli je straciłam. Aby spełnić warunki: Nazywam się Katha Joanna de Vill, nie mam obywatelstw obcych państw i planuję zamieszkać w Weerlandzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #92 : Listopada 18, 2013, 03:49:23 » |
|
W GW? Chamstwo, biedaszyby i w ogóle.
Prawdę mówisz. W ten sposób unikniemy konieczności odczekania siedmiu dni. Herzlich willkomen again!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #93 : Grudnia 27, 2013, 01:08:31 » |
|
Wasza Królewska Mość, pozwalam sobie przesłać przyjętą przez Parlament uchwałę o znowelizowaniu Dekretu Konstytucyjnego: Uchwała z dnia 20.12.13 r. Nowelizacja Dekretu stanowiącego tymczasowe prawo najwyższe
1. W Dekrecie stanowiącym tymczasowe prawo najwyższe zmienia się treść punktu 2. artykułu 5.
2. Znowelizowana treść zapisów, o których mowa w punkcie 2 art. 5. niniejszej uchwały brzmi:
W skład Parlamentu wchodzi czterech posłów wybieranych w wyborach powszechnych na czteromiesięczną kadencję oraz Król. (-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #94 : Grudnia 28, 2013, 08:33:26 » |
|
Umieszczam tutaj mój testament: Testament Ramona Serano-Lopeza IV
§ 1. Niniejszy dokument obowiązuje po v-śmierci Ramona Serano-Lopeza IV.
§ 2. Niniejszy dokument orzeka w czyje ręce ma trafić majątek denata.
§ 3. Firma ObrzyneX i konto bankowe tej firmy przechodzi pod niezależny zarząd firmy ObrzyneX*.
§ 4. Zamek Kaltvodka przechodzi pod niezależny zarząd firmy ObrzyneX.
§ 5. Konto bankowe Ramona Serano-Lopeza IV przechodzi pod niezależny zarząd firmy ObrzyneX.
§ 6. Zamek w Bździszewie przechodzi w ręce Ciecierada Ciecieląga.
§ 7. Budowa Nautilusa NIE może zostać wstrzymana,i przechodzi na barki niezależnego zarządu firmy ObrzyneX.
§ 8. Bożybłądzice i wszystkie dobra znajdujące się na terenie tego majątku zostają przepisane Ciecieradowi Ciecielągowi. § 8a. Wszystko zapisane w punkcie §8 zostaje zapisane Ciecieradowi Ciecielągowi pod warunkiem że będzie nadal uprawiał tam słonecznik i robił z niego słonecznikówkę. § 8b. Jeżeli Ciecierad Ciecieląg nie będzie robił tego co jest zawarte w podpunkcie §8a przechodzi pod własność niezależnego zarządu firmy ObrzyneX.
§ 9. Ciało denata ma zostać zahibernowane i ma spocząć na pokładzie Nautilusa.
§ 10. Niezależna firma ObrzyneX jest zobowiązana do wybudowania Autostrady,na swój koszt,łączącej wszystkie najważniejsze miasta ZSKHiW.
*niezależny zarząd firmy ObrzyneX-Zarząd który sam sprawuje władzę nad ObrzyneX'em.Nie** przechodzi on tym samym w ręce Kopalni Hirshbergsko-Weerlandzkich. **Nie-jak mówię nie to nie -,-
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 28, 2013, 08:37:50 wysłane przez Ramon Serano Lopez IV »
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #95 : Grudnia 28, 2013, 08:36:07 » |
|
Zatem stwierdzam zgodność z oryginałem.
(-) Arkadiusz Filip
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #96 : Stycznia 25, 2014, 05:20:06 » |
|
Chciałbym złożyć wniosek o obywatelstwo
Imię i nazwisko:Helmut von Hermann Inne obywatelstwa: brak Miejsce zamieszkania: Hirschbergia(jedyny i słuszny)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #97 : Stycznia 25, 2014, 05:30:11 » |
|
Dobrze, zatem co inne ludzie sądzą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #98 : Stycznia 25, 2014, 06:07:09 » |
|
Nie chcą mówić więc pewnie się zgadzają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #99 : Stycznia 25, 2014, 07:26:43 » |
|
Tak, że ten... No tak. Zgadzam się.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Arvydas Dulkys
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #100 : Lutego 04, 2014, 06:48:55 » |
|
Imię i nazwisko: Arvydas Dulkys Inne obywatelstwa: brak Miejsce zamieszkania: Hirschbergia Wnoszę wniosek o obywatelstwo ZSKHIW.
|
|
|
|
|
|
WKL A.D
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #101 : Lutego 04, 2014, 06:55:07 » |
|
Zanim rozpatrzę wniosek chciałbym poznać zdanie innych ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #102 : Lutego 04, 2014, 09:53:39 » |
|
Oczywiście, że popieram! Może obywatelstwo zmotywuje go do dalszej aktywności.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #103 : Lutego 05, 2014, 05:16:05 » |
|
Skoro nie ma głosów przeciw nadałem obywatelstwo, bo co mi szkodzi. Mam nadzieję, że to zmotywuje Towarzysza do pracy. Zachęcam do zamieszkania w jakiejś guberni. Myślę, że już czas.
PS. Jako obywatel może Towarzysz założyć konto w Królewskim Banku Lichwy. Kwota na start to 5000 loli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arvydas Dulkys
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #104 : Lutego 05, 2014, 05:18:55 » |
|
Również chcę wnieść o załączenie do herbarza mojego herbu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 05, 2014, 05:30:03 wysłane przez Arvydas Dulkys »
|
|
WKL A.D
|
|
|
|