|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Stycznia 12, 2012, 03:38:25 » |
|
Towarzysze!Jakiś czas temu kolektywnie z Laszkiem żeśmy zauważyli, że artykuły micropediowskie dot. ZSKHiW są dosyć mało aktualne. Dokonaliśmy więc kilku mniejszych i większych aktualizacji (arykuł ogólny o kraju, artykuł o Laszku, Ericku i o mnie, artykuł o Hirschberg-Arkopolis i Araknie). Proponuję też aby każdy zarządca/wielebny przygotował choć drobny opis swego miasta/wsi, a następnie weźmiemy się za artykuły o całych guberniach. Jeżeli nie macie konta na micropedii możecie przesyłać mi. Zachęcam także wszystkich Towarzyszy do pracy przy naszych artykułach. www.micropedia.wikia.com
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 14, 2012, 05:03:32 » |
|
Flaga ZSKHiW jest w wersji bieda-rozmytej. Na podstawie tego co mówili obywatele naszego kraju zrobiłem wersję ciemniejszą i wyraźniejszą. Oto ona:  Potęga Painta! (Jestem kijowym grafikiem. Robię wszystko w prostych programach, a kurcze się takimi rzeczami e ZSKHiW zajmuję!)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 14, 2012, 11:27:28 wysłane przez Mistrz Budzimir VII »
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 12, 2013, 08:26:29 » |
|
Ćeszem śem. Dodam, że dzięki mnie dodano przecinek prze "z którym". Wkrótce również włączę się do akcji na micropedii. De tej pory osobiście pobawiłem się z postaciami i miastami.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 12, 2013, 08:41:56 » |
|
Można też zrobić artykuły o guberniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 13, 2013, 08:08:42 » |
|
Z tego co pamiętam oprócz Żuław o artykułu o samym ZSKHiW są gdzieś tam artykuły o mnie, Laszku, Ciecieradzie, Kacie z Vill, szereg artykułów o Aralii i coś o Hirschbergu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 13, 2013, 09:14:06 » |
|
Tyle, że odrobinę już nieaktualne (niektóre z nich). Przynajmniej Laszk się zgadza, jako Premier.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 13, 2013, 09:23:03 » |
|
Przecie piszemy, że należy je uaktualnić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 14, 2013, 07:42:35 » |
|
Jak już Budzimir trafnie zauważył na Micropedii zagranica ma śmieszniejsze artykuły od nas. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 14, 2013, 08:13:19 » |
|
Można dodać, że na podstawie historii Victorii powstał m.in. popularny hirschberski serial telewizyjny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 18, 2013, 09:01:14 » |
|
Szmis i Jego Ekscelencja to mają chyba dziką przyjemność z edycji micropedii, tak aby wszelki słuch na niej o nas zaginął.  Chyba w końcu zrezygnuję z poprawiania tego, dam młodym radochę. http://micropedia.wikia.com/wiki/Specjalna:Aktywno%C5%9B%C4%87_na_wiki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 18, 2013, 09:09:21 » |
|
A ja sądzę, że należy zlikwidować Victorię. Tak w imię zasad.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|