Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« : Lutego 12, 2022, 08:51:14 » |
|
KURWA kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co tam sie dzieje!!!!
Towarzysze , wyczuwam od was obrzydliwy smród lenistwa, jak śmiecie sie tak obijać podczas gdy ja tak ciężko w pocie czoła pracuje na dobrobyt naszego kraju? Dosyć tego! Do roboty, zaraz wezme pałe i was pogonie. Wszystkie projekty mają natychmiast ruszać z 200 procentową efektywnością. Być może za bardzo wgłębiliście się w smutną historie króla chłopacego i w was też zalęgły się obrzydliwe nasiona egzystencjalizmu, czym jesteśmy, gdzie jesteśmy bla bla bla. Rząd i na to ma recepte, wszystkich was zagonie do pracy nad wielką monarchosocjalistyczną encyklopedią wszystkiego! Projekt wkrótce ruszy, nabór odbędzie się z pomocą przemocy. Wytłuke z was lenistwo i w końcu zaczniecie brać ze mnie przykład, szykujcie sie!!!
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lutego 12, 2022, 08:58:02 » |
|
Pójdę "popracować" przy udzielaniu wskazówek na miejscu.
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 13, 2022, 03:06:39 » |
|
Ja wczoraj wróciłem.
|
|
|
|
Tymoteusz Aleksy Faradobus herbu Świetlisty Jeleń Inzucht - Prinz Przewodniczący Komitetu Głównego HOMO 
|
|
|
Sołtys Gnojna Gulliver 'Goose' de Juus
Sołtys Gnojna, Baron ZSKHiW, Ludowoszlachecki Komisarz Spraw Wewnętrznych
Przodownik

Posłuch 5
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 13, 2022, 03:12:51 » |
|
Towarzyszu Premierze, jakie obijanie się? Jako komisarz ds. wewnętrznych miałem do załatwienia wiele spraw.. wewnętrznych.
|
|
|
|
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 13, 2022, 07:06:59 » |
|
Towarzyszu Premierze, jakie obijanie się? Jako komisarz ds. wewnętrznych miałem do załatwienia wiele spraw.. wewnętrznych.
Rozumiemy...rozumiemy towarzyszu de Juus. A wiec niech towarzysz sie lepiej uzewnętrzni bo inaczej bimbru nie będzie niczewo! A bez bimbru wam sie odechce wnętrzowania
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 16, 2022, 11:38:51 » |
|
Powróciłem ze wsi, gdzie odpoczywałem poprzez pracę i nabierałem sił.
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Tymoteusz Faradobus
Inzucht - Prinz
Przodownik

Posłuch 1
Inzucht-Prinz
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 16, 2022, 12:19:47 » |
|
Ja również nabrałem sił, gdyż odpoczywałem w moim dworku w Cieczy, położonej w Bialenii.
|
|
|
|
Tymoteusz Aleksy Faradobus herbu Świetlisty Jeleń Inzucht - Prinz Przewodniczący Komitetu Głównego HOMO 
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #8 : Września 04, 2023, 09:48:38 » |
|
A Ja się obijałem.
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|