|
Erick Monde
|
 |
« : Stycznia 05, 2012, 07:31:45 » |
|
Mam kilka pytań odnośnie rozkazów I/ 30.12.2011 r. Nakazuje się komisariatowi armii i zbrojeń przeprowadzić na wschodzie Królewskiej Guberni Hirschbergii manewry ogólne. Jako prowadzącego poleca się gen. mistrza Budzimira VII.
To znaczy, że ja mam zorganizować te manewry czy Budzimir? I/05.01.2012 r. 1. Tworzy się Instytut Badań Wojskowych Królewskich Sił Zbrojnych. 2. Instytucja w/w zajmuje się technologiami stosowanymi w KSZ, oraz częściowo obsługą techniczno-naukową KSZ. 3. Kierownikiem IBW mianuje się doc. płk Ericka bar. Mondego. 4. Siedziba główna IBW znajduje się w Guberni Aralskiej, zaś filie w: -KMS Hirschberg-Arkopolis filia nr 1 -Mieście Bździszewie filia nr 2 -Wsi Laszkberg- filia nr 3 -Księstwie Nowohirshberskim- filia nr 4 5. IBW współpracuje bezpośrednio z Wydziałem Wojny UK im. Budzimira I. 6. Na kierownika filii nr 1 mianuje się każdorazowego Naczelnego Wodza, od czego można uczynić wyjątek.
1) co to jest UK? 2) czy mógłbym zorganizować spotkanie z kierownikami filii? 3) czy księstwo nowohisberskie to to samo co KGH? 4) kiedy IBW zostanie wybudowane?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 08, 2012, 06:04:34 » |
|
Prowadzącym manewry jest Budzimir, ale urzędem odpowiedzialnym za nie jest Komisariat.
@1 UK to Uniwersytet Królewski lub Junajted Kingdom @2 Nie wiem w ogólne po co pytacie mnie o to. Możecie @3 Nie. KGH to dla wiedzy Pułkownika Królewska Gubernia Hirschbergii. @4 Gdy zajmie się tyt Towarzysz.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 09, 2012, 02:20:31 » |
|
ale ja chciałbym, by instytut był osobnym działem w GA, bo tak na niby to ja nic nie robię.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Czerwca 18, 2012, 07:54:52 » |
|
Proszę Zwierzchnika Sił Zbrojnych o przekazanie generałowi Erickowi Mondemu dowódca na Królewskimi Siłami Lotniczymi.
(-) Laszki diuk Młynariew, Komisarz ds. Sił Zbrojnych
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 01, 2013, 07:53:30 » |
|
Proszę o wydzielenie pewnej ilości żołnierzy do ochrony Parku Juranckiego im. E. Monde, nowej placówki IBW.
(-)Ciecierad Ciecieląg
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 01, 2013, 07:54:33 » |
|
Proponuję 150 żołnierzy z 1. Pułku 13 dywizji. W ogóle trzeba pomyśleć o sformowaniu powiedzmy pułku, który będzie zajmował się tylko ochroną IBW.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 01, 2013, 08:04:40 » |
|
Mówisz i masz. Zaraz wydam rozkaz.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 02, 2013, 08:01:12 » |
|
Dodam, że należy jak najszybciej zlikwidować Kontyngent Aralski Straży Granicznej łącząc go z kontynentalnymi. Podziel jakoś między wschodni, wschodni i południowy oraz wydaj nakaz ewakuacji. Linia Kazimierza potrzebuje załogi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maja 17, 2015, 06:01:51 » |
|
Wniosek o przeniesienie do rezerwy
Z wielkim smutkiem wnoszę do Sztabu Samoobrony o przeniesienie mnie do rezerwy z dotychczasowego stanowiska w Królewskich Siłach Lotniczych. Proszę tym samym o pozostawienie mi mojego stopnia wojskowego i orderów. W razie zagrożenia oczywiście w każdej chwili mogę powrócić do wojska.
Podpisano: Tobiasz von Richtoffen
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2015, 06:11:14 wysłane przez Ametyst »
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maja 17, 2015, 06:10:33 » |
|
Wniosek przyjmuję i rozpatrzywowuję pozytywnie. Zaraz wydam odpowiednie zarządzenie.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #10 : Czerwca 02, 2021, 06:05:47 » |
|
Ja , Arbuz Dumbledore sprawujący obowiązki gubernatora Aralii składam wniosek do kierownictwa "Samoobrony" o przydzielenie mi oddziału w liczebności 200 żołnierzy i skierowanie ich do Aralii. Oddziały te są niezbędne do utrzymania porzadku i skutecznego zarządzania odnową, oraz renowacją materialną i moralną prowincji, a także do bicia fizycznego pouczania elementów reakcyjnych.
Z najwyższym poważaniem
Gub.Ar.mgr. Arbuz Dumbledore
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #11 : Czerwca 02, 2021, 06:18:46 » |
|
Towarzyszu Gubernatorze, ależ na Aralii od dawna stacjonują wojska KSZ wchodzące w skład Garnizonu Królewskich Sił Lądowych "Aralia". Nic mi nie wiadomo o ich unieszkodliwieniu, więc jeśli wyraża Towarzysz życzenie mogę przyjąć Towarzysza w szeregi KSZ i powierzyć funkcję dowódcy tegoż garnizonu.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 02, 2021, 06:20:23 » |
|
Bardzo bym o to prosił. W związku z tym zwracam sie o udzielenie mi mocodastwa oficjalnie potwierdzającego moją troskliwą i podążającą za naukami sternika pieczę nad KSZ w Aralii
|
|
|
|
|
|
pre/mier , osoba premiernicza, psoba
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #13 : Czerwca 02, 2021, 06:21:36 » |
|
Towarzyszu, w tej sytuacji proszę o złożenie w tym miejscu specjalnego pisma do dowództwa do Hirschbergu o przyjęcie do służby i przeniesienie do Aralii. Jak Towarzysz się podpisze to dowództwo na pewno uwierzy dla Was.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|