Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudnia 29, 2011, 03:52:51 » |
|
Jeżeli Tow. Charbuf tego nie chce, to ja i pracownicy WNB chętnie przyjmiemy pomoc.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudnia 29, 2011, 03:59:21 » |
|
Zgoda.
PS. rowy.y0.pl/showthread.php?tid=76&pid=131#pid131
Czemu nie chcecie naszych naukowców? Tyle się moi pracownicy namęczyli aby spisać ich nazwiska!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudnia 29, 2011, 04:03:12 » |
|
Nie było Oficjalnej Zgody Palcu Imamowskiego Przykro mi może innym razem
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudnia 29, 2011, 04:06:23 » |
|
Nie znalazłem u Was prawa, które zakazywałoby działalności naukowej bez zgody władz.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #19 : Grudnia 29, 2011, 04:06:58 » |
|
malutki haczyk dobra dam wam wizę na 1mies
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudnia 29, 2011, 04:39:30 » |
|
W imieniu nauki dziękuję!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #21 : Grudnia 29, 2011, 05:04:50 » |
|
po tym jak 22 razy dzwoniłeś do mnie do się zgodziłem
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lutego 15, 2012, 05:03:52 » |
|
Robimy II edycję?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lutego 15, 2012, 07:17:13 » |
|
Kłopot to odległość. IF leży na drugim końcu v-świata. Jeżeli jednak brać mapę to wychodzi na to, iż po drodze można robić postój w Budzimiracie. Będzie możliwość zabrania także tamtejszych odpadków i zatankowania, o ile użyczysz nam paliwa. Ze wzgl. bezpieczeństwa proponuję też ochronę KSLot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lutego 15, 2012, 09:42:02 » |
|
panowie nie chce chyba wojny ze mną ja mam w IF mam bron atomowa
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lutego 15, 2012, 09:48:26 » |
|
Budzimir 21:47:11 moheheheheheheh Moja reakcja jest taka sama!  I w sumie, jako że nie uznajemy IF to nie możemy mieć z nią wojny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lutego 16, 2012, 06:59:48 » |
|
Potwierdzam Mamy Bron Atomowa na Terenie Kraju Mozę z wojna źle się wyraziłem wiec wojny jako takiej nie będzie
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|