Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« : Maja 28, 2016, 10:53:36 » |
|
Uprzejmie informuję, że Federacja Slawonii przeniosła się na nowe forum: http://slawonia.cba.pl/
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 07, 2016, 05:51:00 » |
|
Dobry wieczór,
Slawonia istnieje już dłuższy czas na arenie v- światowej, w związku z tym chcemy też wyjść z działalnością poza granice kraju. Czy ZSKHiW byłoby zainteresowane współpracą z FS i podpisaniem traktatu?
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 15, 2016, 06:28:19 » |
|
Przepraszam w imieniu całej Partii za tak późną odpowiedź ale mamy takie dziwne problemy różnego rodzaju. Generalnie to chyba jesteśmy zainteresowani. Dzięki temu pokażemy, że jeszcze nie umarliśmy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #3 : Października 16, 2016, 05:33:07 » |
|
Hmm, może jakieś obustronne wizyty? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 19, 2016, 05:07:06 » |
|
Czemu nie? Wydaje mi się, że większość spraw organizacyjnych związanych ze studiami już za mną, więc powinienem powoli ale konsekwentnie odzyskiwać czas na mikronacje. Chce Towarzysz omówić na forum/w kuluarach szczegóły tych wizyt czy podczas mojej wegetacji rzpowszechniła się ich zupełna spontaniczność nawet jesli mają charakter dyplomatyczny?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Października 22, 2016, 04:28:22 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #5 : Października 21, 2016, 01:24:23 » |
|
Ogólny plan możemy ustalić wcześniej tu na forum, jednocześnie pozostawiając sobie troszkę miejsca na spontaniczność (np jakies nieprzewidziane punkty wizyt, odwiedziny w jakichś miejscach.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 22, 2016, 04:29:27 » |
|
W takim razie czekam na propozycje ze strony Towarzysza. Sam zabiorę głos, po zabraniu go w kilku innych kluczowych sprawach, czekających od miesięcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 26, 2016, 01:35:39 » |
|
Gdy tylko ogarnę sprawy realne, odezwę się (powinno mi to zająć kilka dni)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #8 : Listopada 15, 2016, 11:47:13 » |
|
Przepraszam za zwłokę, real i v-mundial zabrał mi trochę czasu.
Proponuję mały objazd po największych miastach Slawonii, połączony z "atrakcjami" (degustacja lokalnych potraw, występy zespołów regionalnych, wizyta na meczu) zakończony podpisaniem traktatu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #9 : Listopada 15, 2016, 12:25:46 » |
|
Najpierw to ja muszę skończyć z własnym koczownictwem, a później wezmę się za wizyty zagraniczne. Wyraźnie się od niego uzależniłem.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #10 : Listopada 15, 2016, 01:09:50 » |
|
W razie gdybyś nie zdołał koczownictwa przerwać, od początku przyszłego tygodnia ja byłbym w stanie udać się za granicę, jakkolwiek zawsze wygodniej mi jest w polityce wewnętrznej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #11 : Listopada 18, 2016, 11:34:46 » |
|
Ogłaszam, że dziś w nocy o północy posiadłem swoją posiadłość.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|