Zjednoczone Socjalistyczne Królestwo Hirschbergii i Weerlandu
Kwietnia 24, 2025, 08:30:02 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności:

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: 1 [2] 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Sprawa NTLS-1(15) - Dumbledore vs Derikor  (Przeczytany 3530 razy)
Ametyst
Rex Ambulans Serenissimus
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Marca 28, 2016, 03:52:02 »

Obie Strony przedstawiły należycie uargumentowane wnioski o ponowne rozpatrzenie sprawy. W związku z tym zarządzam, co następuje:

ZARZĄDZENIE 1/NTLS-1(15)
z dnia 28 marca 2016 r.

Na wniosek obu Stron zawieszam wykonanie wyroku NTLS-01-16 wydanego dnia 21 marca 2016 r. i zarządzam wznowienie postępowania pierwszej instancji przed Najwyższym Trybunałem Ludu Szlacheckiego.

W związku z powyższym ponownie wzywam do złożenia wyjaśnień tow. Arbuza von Dumbledore'a.

prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimus
Ametyst z rodu Faradobusów

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Arbuz Dumbledore
Premier ZSKHIW. Gubernator Aralii. Pan na Araknie
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #16 : Marca 31, 2016, 08:30:17 »

No, tego...jakby to powiedzieć...ten cały Budzimir to jest...no, jakby to powiedzieć . Okrutnik! no. hehehe

pre/mier , osoba premiernicza, psoba
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #17 : Marca 31, 2016, 08:32:50 »

Jesteś pan zerem. Ja pragnę oświadczyć, że ta rozprawa i wyrok to w ogóle nie wspólnego z arbuzowym pozwem nie miały. Nie w moim interesie jest to rozwijać, ale można sobie tego poszukać.

Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu
Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel
Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś!
(-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #18 : Marca 31, 2016, 09:11:16 »

Czy Oskarżyciel może przedstawić dowody na to, że Oskarżony groził mu odebraniem praw moderatorskich?

Bardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika,
Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych,
Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #19 : Marca 31, 2016, 09:20:13 »

Zaraz zaraz wysoki sądzie, o czym my tu w ogóle rozmawiamy?. Fakt roszczenia sobie praw do moderowania wszystkiego u wszystkich przez Budzimira został już dawno udowodniony. Wniosłem jedynie wniosek formalny coby zmienić kwalifikacje czynu ze "zmiany nazwy miejscowości z Rue na Ruhe" na "zmianę nazwy miejscowości z Rułe na Ruhe"

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Kwietnia 01, 2016, 05:38:51 »

W pozwie był Towarzysz uprzejmy napisać: Ponadto oskarżam go tez o stosowanie wobec mnie gróźb karalnych{utrata moderatora} które miały na celu wymuszenie na mnie spełnianie swoich chorych zachcianek.

Proszę o odniesienie się do tego punktu oskarżenia.

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #21 : Kwietnia 01, 2016, 09:52:49 »

No groził mi, Powiedział że odbierze moderatora mi , moim mamusiom, tatusiom, i wszystkim Aralskim dzieciom. Co mam zmieniać?.

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Kwietnia 01, 2016, 10:15:07 »

A gdzie Mistrz Budzimir powiedział?

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #23 : Kwietnia 02, 2016, 09:01:42 »

No, Tam gdzie mistrz budzimir powiedział , a z resztą..."ŻĄDAM ADWOKATA, BO NA MNIE NIE MA BATA, A MISTRZ BUDZIMIR ŚWINIA STARA TO JEST GŁUPIA SZMATA, I HUJ MU W DUPIE LATA, WIĘC ŻĄDAM ADWOKATA"!

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #24 : Kwietnia 03, 2016, 12:44:53 »

Prokurator mi powiedział:
Będziesz kurwa gnoju siedział,
Na początku go wyśmiałem,
Potem wyrok otrzymałem,
Potem noc spędziłem w celi,
Już nie chciałem się weselić,
Zrozumiałem wtedy jedno:
Szanuj wolność, bo masz jedną!

Czy Oskarżony chciałby odnieść się do słów Oskarżyciela?

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #25 : Kwietnia 03, 2016, 09:09:45 »

Ludu Szlachecki i w ogóle. Ja żem tyle poświęcił, tyle postów napisał, a Wy mnie tu o takie haniebne czyny posądzacie? Smuci mnie to wielce i powiedzieć muszę: słusznie robicie. Do winy się przyznaję. Zamordowałem także niejakiego Hermana Pole, który przez lata dostarczał mi kremówki i świeże dzieci, a potem planował mnie zdradzić. Jego zwłoki podrzuciłem w Aralii. Używając mrocznego rytuału otworzyłem portal do świata realnego, który zassał wpierw Joksymila, a jakiś czas później także Laszka Młynariewa i mnie samego. Osobiście na zlecenie Arkadiusza II Świetnego przygotowałem trutkę, którą podano Erickowi Monde. Poza tym, precz z Faradobusami, niepodległy Weerland i chwała transportowi indywidualnemu!
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2016, 09:17:25 wysłane przez Mistrz Budzimir VII » Zapisane

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #26 : Kwietnia 03, 2016, 09:12:05 »

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2016, 09:14:55 wysłane przez Arbuz I Dumbledore » Zapisane

Arbuz Dumbledore
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 3

« Odpowiedz #27 : Kwietnia 03, 2016, 09:15:55 »

TRZYMAJCIE MNIE BO NIE WYCZYMIE, WEZME TEGO ZBRODNIARZA, I WKROJE MU W PUPSKO JAK GÓWNIARZOWI...

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego Króla Ametysta naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież Ametyst Faradobus  .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 03, 2016, 09:19:59 wysłane przez Arbuz I Dumbledore » Zapisane

Ametyst
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 16

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #28 : Kwietnia 03, 2016, 10:09:24 »

Ludu Szlachecki i w ogóle. Ja żem tyle poświęcił, tyle postów napisał, a Wy mnie tu o takie haniebne czyny posądzacie? Smuci mnie to wielce i powiedzieć muszę: słusznie robicie. Do winy się przyznaję. Zamordowałem także niejakiego Hermana Pole, który przez lata dostarczał mi kremówki i świeże dzieci, a potem planował mnie zdradzić. Jego zwłoki podrzuciłem w Aralii. Używając mrocznego rytuału otworzyłem portal do świata realnego, który zassał wpierw Joksymila, a jakiś czas później także Laszka Młynariewa i mnie samego. Osobiście na zlecenie Arkadiusza II Świetnego przygotowałem trutkę, którą podano Erickowi Monde. Poza tym, precz z Faradobusami, niepodległy Weerland i chwała transportowi indywidualnemu!

Ma pan dowód?

Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8

« Odpowiedz #29 : Kwietnia 03, 2016, 10:10:28 »

Parszywemu uzurpatorowi odpowiadać więcej nie będę!

Strony: 1 [2] 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2011, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.498 sekund z 19 zapytaniami.