Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maja 18, 2016, 02:40:11 » |
|
A po co wymiana walut? KTT ma ładny majątek w lolach tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 18, 2016, 03:15:44 » |
|
W takim razie nie mam nic przeciwko, ale proponuję zażądać 15 000.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 18, 2016, 03:23:00 » |
|
Ja jeszcze nic nie wiem ale jestem za tą opcją, która da więcej pieniędzy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 19, 2016, 06:45:34 » |
|
KTT proponuje 10 tys. i 5 tys. za prawo do prowadzenia swojego okienka kasowego na dworcu w Ferdynandii (obok okienka kasowego MKPiT), co Wy na to?
Złożyli taki formularz umowy:
Umowa między Kolejami Trizondalskimi TriBahn oraz MKPT im. W.S. i P.T. o zryczałtowanych opłatach technicznych
Art. 1 1. Koleje Trizondalskie TriBahn będą płacić rocznie 10 tys. loli MKPT im. W.S. i P.T. za honorowanie na trasach na terenie ZSKHiW biletów kolejowych wystawionych przez KTT oraz sprzedaż i uznawanie przez MKPT ulgi handlowej Karta Kolejowa. 2. Koleje Trizondalskie TriBahn będą płacić rocznie 5 tys. loli MKPT im. W.S. i P.T za lokal handlowy na głównym dworcu kolejowym w Ferdynandii. Pozostałe opłaty za użytkowanie lokalu pokrywać będzie MKPT.
Art. 2 1. Umowę może wypowiedzieć każda ze Stron na koniec roku kalendarzowego. 2. Umowa wchodzi w życie z dniem podpisania przez obie strony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 23, 2016, 07:16:23 » |
|
Ktoś coś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 23, 2016, 07:32:00 » |
|
Nie można powiedzieć, abym jej nie lubił.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maja 23, 2016, 07:54:42 » |
|
To podpisujemy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 23, 2016, 08:14:27 » |
|
Nie mam nic przeciwko.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 24, 2016, 08:45:48 » |
|
Tylko kto ma to podpisać? Jesteśmy Akcjonariuszami, a nie prezesami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 24, 2016, 10:58:47 » |
|
Właśnie już dawno miałem napisać o konieczności powołania władz. Myślę jednak, że zdobycie podpisów każdego z nas nie będzie wielkim wyczynem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maja 24, 2016, 03:36:01 » |
|
Ja się cały czas wstrzymuję od odpowiedzi, bo to sprawa z czasu gdy mnie nie było, więc nie bardzo jestem świadom tego co się z nią wiąże. Dopiero następny temat tutaj omawiany może się spotkać jakimś konkretnym moim stanowiskiem.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 25, 2016, 10:51:44 » |
|
No to ja podpisuję (-) M. Hans jako przedstawiciel KTT (dwa razy podpisuję) Co do następnych tematów, niech Towarzysz zajrzy do tematu o rozkładach jazdy. Złożyłem także konkretne projekty wyliczania tych zwrotów biletowych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
Moderator
Człowiek Pracy

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #28 : Czerwca 01, 2016, 07:40:01 » |
|
To mamy większość, umowa weszła w życie, jak miło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|