Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #60 : Stycznia 09, 2013, 05:08:45 » |
|
Towarzyszu Królu Arkadiuszu czyżby i róża inaczej pachniała pod innym imieniem?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 09, 2013, 07:31:23 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lutego 05, 2013, 09:16:25 » |
|
-Tatku, a Ty gdzieś się urodził? -No przecie, że w Patrybowie! -A matka? -A stara w Hirschbergu. -A ja? -No Ty w Draśnie. -To jakie szczęście my mieli, że się tu wszyscy razem spotkali.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lutego 22, 2013, 11:06:31 » |
|
PMOBista spotyka podejrzanie wyglądającego człowieka i postanawia go wylegitymować. -Dokumenty! -Proszę bardzo. -Bezrobotni jesteśmy? -Tak. -Opierdalamy się? -Tak. -Studiujemy? -Nie, z nas dwóch tylko ja studiuję.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #63 : Marca 04, 2013, 09:27:38 » |
|
Przychodzi pijany A. Swarzewski do domu. Pansy do niego zdenerwowana: - Będziesz jeszcze pił? Andrzej się nie odzywa -Będziesz jeszcze pił? Ten znów milczy. Wreszcie Pansy pełnym głosem krzyczy: -Będziesz jeszcze pił? -Osszzzzzzzzzz kurna, no dobra pooooooooolejjjjj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #64 : Marca 05, 2013, 10:20:34 » |
|
Wraca A. Swarzewski po kolejnej zakrapianej imprezie do domu, a Pansy pyta go od drzwi: -Koniec tego chlania, wybieraj- albo wódka albo ja?! A Swarzewski cicho pyta żonę: -A ile by tej wódki miało być?
Sory Andrzej, ale tylko Ty masz tu żonę:D
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #65 : Marca 05, 2013, 08:12:28 » |
|
Milicjant zatrzymuje samochód, którym jedzie dwóch Aralczyków i mówi: -Dowody proszę! -Ale my nie umiemy pływać!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #66 : Marca 14, 2013, 02:12:04 » |
|
Na plakacie propagandowym z napisem 'Już trzy lata z Arkadiuszem II Filipem' podchodzi Aralczyk i pisze 'I wystarczy'. Podchodzi do niego kilka milicjantów i zabierają na przesłuchanie, podczas którego oficer pyta się: -No, Towarzyszu, ile macie lat? -Trzydzieści. -No i wystarczy.
Jakie są dwa minusy obecności BH na Kontynencie? -Kontynent zobaczyła BH -BH zobaczył Kontynent
Młynariew budzi się nagle z łóżka. Przybiega sekretarz: -Co się stało, Towarzyszu Premierze? -Śniło mi się, że zostałem swoim zastępcą.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #67 : Marca 19, 2013, 09:59:31 » |
|
Mały aralski góral pyta ojca: -Tata, a są Weerlandczycy? -Weerlandczycy się skończyli, jedz ser.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #68 : Marca 20, 2013, 02:13:42 » |
|
To o serze było naprawdę dobre!
Ja mam zagadki: Kiedy do Weerlandu trafi zachodnia cywilizacja? 5minut po odpaleniu!
Kiedy w Bździszewie spadł współczynnik analfabetyzmu? Kilka minut po lądowaniu Błękitnych Hełmów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #69 : Marca 20, 2013, 07:16:01 » |
|
To drugie słabe i nieśmieszne jest.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #71 : Marca 24, 2013, 07:55:39 » |
|
Wraca wieczorem Andrzej Swarzewski do domu i mówi do żony: -Jest coś dobrego na kolację? -A mogę być ja? -Wiesz przecież kochanie, że nie mogę tłustych rzeczy.
Bez obrazy Pansy, ale to są uroki tego, że w całym kraju jest tylko jedno małżeństwo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #72 : Marca 25, 2013, 10:09:18 » |
|
-Co robią Erick Monde i Eva Hoth na dachu siedziby AAN? -Karmią helikoptery!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #73 : Marca 25, 2013, 05:24:48 » |
|
Eva Holt jeśli już...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Będzieciech Ćumćalungwia
Gość
|
 |
« Odpowiedz #74 : Marca 28, 2013, 03:56:31 » |
|
Czym Monde może sobie zrobić przedziałek? Siekierą.
Jakie są najlepsze jogurty w Arali? Zot Monde.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marca 28, 2013, 04:19:44 wysłane przez Będzieciech Ćumćalungwia »
|
|
|
|
|
|