Ignacy Hrabia Zawisza
Pułkownik wojsk desantu powietrznego
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« : Sierpnia 01, 2014, 04:36:36 » |
|
Witajcie drodzy Rodacy! Przybywam do was w tej czarnej godzinie by wesprzeć wasze zacne szeregi! Krwi za was szczędzić nie będę więc uważajcie na moją wspaniałą osobę. Jestem Ignacy Hrabia Zawisza i pragnę służyć wspaniałemu Zjednoczonemu Socjalistycznemu Królestwu Hirschbergii i Weerlandu. Chwała! Pragnę osiedlić się w Weerlandzie i tam swym dzielnym i mężnym ramieniem walczyć o lepsze jutro naszej wspaniałej Ojczyzny!
podpisano Ignacy Hrabia Zawisza
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 01, 2014, 04:56:44 » |
|
Witaj Towarzyszu. Mam nadzieję, że będzie Ci tu bardzo dobrze się żyło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpnia 01, 2014, 06:05:05 » |
|
W tym kraju widzę ludzie wspaniali witają przybyszów!
|
|
|
|
|
|
"Ja w żadnym razie broni nie złożę, munduru nie zdejmę..." mjr. Dobrzański "Hubal" "Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna. Tą rzeczą jest honor." J. Beck "Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj" (Rz 12)
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 01, 2014, 06:17:20 » |
|
Ujmę to tak: Zależy jak leży 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpnia 01, 2014, 07:31:31 » |
|
Witaj, cieszę się że przybyłeś i zdecydowałeś się szerzyć czcigodną kulturę hirschberską w Weerlandzie. Polecam poczytać FAQ i podjąć decyzję co do drogi życiowej, wszyscy służymy pomocą.
PS. Obywatelstwo otrzymuje się zazwyczaj po tygodniu aktywności. W międzyczasie możesz osiedlić się w jakimś dogodnym miejscu, założyć konto, być może zechcesz rozpocząć jakieś mądre studia etc.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpnia 01, 2014, 07:44:12 » |
|
Witam w naszym monarchosocjalistycznym raju! Szczególnie cieszę się, że zamierza pan zamieszkać w Guberni Weerlandzkiej, której jestem Wielebnym. Chciałbym jednak zapytać: skąd dowiedział się pan o ZSKHiW?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 01, 2014, 09:14:58 » |
|
Nos ma hirschberski.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpnia 01, 2014, 09:23:26 » |
|
Gdy dni minie odpowiednia ilość wtedy powiem skąd wiem o ZSKHiW. Dziękuję wszystkim za powitanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 01, 2014, 09:24:14 » |
|
A skąd, widać że to Weerlandczyk, nawet ze zwykłego Weerlandu a nie Nowego.
Witaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 01, 2014, 09:32:18 » |
|
Witaj Pani! Zacne widzę towarzystwo i wesoła to gromadka!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpnia 01, 2014, 09:35:06 » |
|
Myśki pyśki kochane, a pomocne! Ja też służę radą, jeśli będzie potrzeba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ignacy Hrabia Zawisza
Mieszkaniec
Posłuch 0
Semper Fidelis
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 01, 2014, 09:36:18 » |
|
Skorzystam chętnie z rad waszych, wszak dopiero przybyłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpnia 01, 2014, 09:43:15 » |
|
Zachęcam do osiedlenia się w gminie Kalarepa, która wkrótce będzie centrum kulturalnym naszego kraju!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|