|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 14, 2014, 08:44:25 » |
|
To znaczy że nasz Król spożywał magiczne grzyby? Może posadźmy je naokoło pałacu albo ogłośmy je narodową potrawą.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 14, 2014, 08:51:01 » |
|
Zjadłem kawałeczek tego grzyba. Co dalej?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 14, 2014, 09:14:07 » |
|
Mogę też wszamać? Spytam, czy kochał.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 14, 2014, 10:37:37 » |
|
Nie zauważyli że nic nie wziąłem
Dobre te grzybki.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 14, 2014, 10:41:00 » |
|
Ptaki męczy latanie, tak jak chodzenie ludzi.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipca 15, 2014, 11:23:12 » |
|
A masz coś jeszcze?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 15, 2014, 11:50:40 » |
|
O Kurdo Burdo, to naprawdę działa! Chyba powinniśmy zadać zmarłemu jakieś ważne pytanie np: Arkadiuszu jakie straszne kary odbywasz po śmierci za swoje zbrodnie?
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Przodownik

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 15, 2014, 02:28:02 » |
|
Kochasz/kochałeś mnie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 15, 2014, 08:06:27 » |
|
Gdzie schowałeś te... no sam wiesz co?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 15, 2014, 08:09:14 » |
|
Ratujcie mnie! Poszczę i siedzę tu z olbrzymami!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|