|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #61 : Maja 26, 2014, 06:12:55 » |
|
A mi się podoba program Ciecierada, jeśli tylko odwoła to o węglu. Mocno przekonał mnie też seler i prawdopodobny wysyp grzybów po anektowaniu Austro-Węgier. I kupił gąsienicę. To już zdecydowanie przesądza sprawę.
Brawo, brawo! *Słychać klaskanie wózkowiczów, widocznie pochodzących z Hutniczej Poręby. Klaskaniu towarzyszy uważne obserwowanie klaszczących przez Strzegłoba i jego zadowolone potakiwanie, zapewne bez żadnego związku.*
|
|
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #62 : Maja 26, 2014, 08:07:51 » |
|
ODBANUJĘ JANA CHARBUFA AKA ABDULLAHA AYKMA To ja... wskrzeszę Joksymila I Obfitego!
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #63 : Maja 26, 2014, 08:10:46 » |
|
Odbędzie się ta elekcja w końcu? Przez te bezkrólewie nic się nie dzieje.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #64 : Maja 26, 2014, 08:23:49 » |
|
Przecież właśnie trwa. Teraz był czas na przedstawienie swoich programów. Jeśli nikt nie ma nic przeciwko przejdziemy zaraz do głosowania.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #66 : Maja 26, 2014, 09:00:44 » |
|
Dobra, głosowanie będzie jawne, ale niepowszechne. Głosować mogą tylko elektorzy. Głosujemy publicznie, pisząc posta w tym wątku. Zaczynamy!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Strzegłob Bieńbor
Sołtys
Mieszkaniec
Posłuch 0
Stim - Eugene Zain
|
 |
« Odpowiedz #67 : Maja 26, 2014, 09:45:42 » |
|
... Komuś gołąbka? 40 loli jedynie...
|
|
|
|
|
|
- Sołtys gminy Hutnicza Poręba, - Królewski Namiestnik Weerlandu, - Członek Starszyzny Weerlandzkiej. 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #68 : Maja 26, 2014, 10:04:49 » |
|
Dla mnie! Ja, Hirschbergia popieram Wielkiego Sukcesora księcia Ametysta z rodu Faradobusów!
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ludwik Tomović
Mieszkaniec
Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #69 : Maja 26, 2014, 10:39:36 » |
|
Ja to bym zjadł batona....
|
|
|
|
|
|
/-/ Ludwik Tomović Gubernator Konfederacji Sclavińskiej Prezydent Federacji Slawonii Król Trizondalu Arcyksiążę Trilandu
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #71 : Maja 27, 2014, 08:01:23 » |
|
Ja też. Ciecieradzie, kogo popierasz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #72 : Maja 27, 2014, 08:59:12 » |
|
Nie no, co to ma być? To ja zamierzałem poczekać na innych.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #74 : Maja 27, 2014, 10:02:04 » |
|
Przecież to ja reprezentuję Hirschbergię.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|