|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 06, 2014, 07:26:56 » |
|
Niech ktoś przejmie nad nim kontrolę. Najlepiej Wielki Sternik. Ewentualnie, w ostateczności Triada. Ród Faradobusów musi coś jeszcze zdziałać w ZSKHiW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 06, 2014, 07:39:43 » |
|
O kurde. Już?
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 06, 2014, 08:08:15 » |
|
Ale ten czas leci, ja już mam jedno fikcyjne konto, tyle starczy.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwietnia 06, 2014, 08:08:46 » |
|
Co już? Wojna? Za dwa tygodnie umrze Joffrey Baratheon, a to znak, że musimy już zacząć! Zresztą na ZSKHiW panuje ostatnio nuda, więc przyda się coś konkretniejszego. Ten konflikt będzie inny niż poprzednie, zwłaszcza jeśli chodzi o skutki. Ale ten czas leci, ja już mam jedno fikcyjne konto, tyle starczy.
Słucham? Nic o tym nie wiem, a bez wiedzy triady i konkretnego uzasadnienia takowych nie może być. Takie konta nie mogą mieć obywatelstwa, ani nie służą do normalnej działalności.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 06, 2014, 08:13:08 » |
|
Spokojnie, to w Aryunie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 06, 2014, 08:33:10 » |
|
Wiem, że konflikt będzie miał inne skutki ale jednak liczyłem, że będzie więcej czasu. Nie myślałem, że Ametyst tak szybko... zrobi wejście smoka.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 06, 2014, 08:48:39 » |
|
Jestem za, o ile zachowam władzę nad Weerlandem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 06, 2014, 09:05:22 » |
|
To ja mogę być spiskowcem!Zrobię własną republikę *.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwietnia 06, 2014, 10:03:18 » |
|
Ja chcę zrobić rozbicie dzielnicowe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwietnia 06, 2014, 10:04:41 » |
|
I to będzie najlepsze rozwiązanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwietnia 07, 2014, 10:21:50 » |
|
Jak zapewne wiecie Ametyst Faradobus jest bardzo ważną postacią fabularną. Kiedy rekrutowaliśmy nowego obywatela poprosiliśmy go, aby przyjął jego tożsamość, aby bardziej się zakorzenić w realiach ZSKHiW. Niestety jak widać stracił wenę do aktywności, jak rozmawiałem z nim realnie to nie wykazał chęci do powrotu. Ta postać miała być kluczowa w najbliższym wątku fabularnym. Co robimy? Bez niego ta wojna nie wyjdzie.
Czy to znaczy, że Amek jest cudzym subkontem? Kiedy rospatrywałem podanie Amka o nadanie obywatelstwa, król zarzekał się, że Amek jest prawdziwym obywatelem. Znowu coś knujesz Budzimir...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwietnia 07, 2014, 03:57:08 » |
|
Amek to mój kolega, któremu wyjaśniłem jaką grać ma rolę. Jak widać aktywny był tylko okresami, zatem zapytałem go niedawno czy możemy przejąć jego konto. Zgodził się, zatem informujemy o tym, już oficjalnie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwietnia 07, 2014, 04:38:30 » |
|
To gdzie on jest? Ja tutaj już szykuję zamach stanu a jego nie ma ;(
|
|
|
|
|