Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« : Marca 11, 2014, 10:11:36 » |
|
Mam pytanie do Was przyjaciele i towarzysze.Co myślicie żeby firma ObrzyneX dalej się rozwijała i weszła w Mechatronikę,robotykę i automatykę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marca 11, 2014, 10:47:51 » |
|
Można by stworzyć jakąś hirschberską konkurencję dla MK. Popieram.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marca 12, 2014, 01:22:43 » |
|
To nadzwyczaj światły pomysł! Trzeba zautomatyzować wszelkie strefy życia.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marca 12, 2014, 05:01:08 » |
|
Jak ja wiedziałem że znajdą się tutaj osoby które mnie zrozumieją.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marca 12, 2014, 05:23:41 » |
|
Może uczyń z ObrzyneX-u potentata w dziedzinie produkcji maszyn rolniczych? Hirschbergia będzie w ten sposób potęgą i uzależni od siebie weerlandzkich rolników!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marca 12, 2014, 08:37:09 » |
|
Traktory na sprężone powietrze?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marca 12, 2014, 09:07:43 » |
|
Tak myślałem... chcecie odbierać pracę niewinnym zwierzętom pociągowym! Skandal! Zresztą fabryka maszyn rolniczych już dawno temu powstała w GW!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Helmut von Hermann
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marca 13, 2014, 06:59:28 » |
|
Laszku,a co myślisz o zorganizowaniu ogólnokrajowych targów mechatroniki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marca 13, 2014, 09:18:37 » |
|
Może być, ale najpierw musisz jakieś roboty/mechanizmy skonstruować.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|