|
Erick Monde
|
 |
« : Stycznia 30, 2014, 09:57:24 » |
|
Witam! Już dawno miałem taką komisję założyć. Na razie szukam chętnych. Komisja powinna liczyć od 3 do 5osób. Pierwszą zapisaną i zainteresowaną osobą jestem ja. Lista (za przeproszeniem) członków jest otwarta.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Stycznia 30, 2014, 05:47:59 » |
|
Zgłaszam się.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #2 : Stycznia 30, 2014, 07:44:15 » |
|
Ja też się zgłaszam.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Stycznia 30, 2014, 08:22:48 » |
|
Chyba Pole się nie odmienia, ale i tak się zgłaszam.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #4 : Stycznia 31, 2014, 03:44:03 » |
|
A więc mamy już 4chętnych (wg zgłoszeń): Erick Monde Tobiasz von Richtoffen-Deithven Ciecierad Ciecieląg Arkadiusz II Filip
To chyba komplet. Zaczynamy jutro, jakby zgłosiła się jeszcze 1 osoba, to zostanie przyjęta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Helmut von Hermann
Jegomość Janosik, Helmut von Hermann. Jedyny i niezastąpiony Harnaś Kaltvodki. Członek Domu Religii Walecznej Braci Dobrych, z imienia zakonnego Budziwoj.
Aktywista

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #5 : Stycznia 31, 2014, 08:59:51 » |
|
To ja także zgłaszam swą kandydaturę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 01, 2014, 01:40:52 » |
|
A to chamy! Ericku Monde, to jest państwo prawa, tu są procedury, tu wszystko jest kontrolowane. Patrz jak się zgłasza wniosek o założenie komisji: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=828.0A komisja sanacyjna niech sobie już trwa. Tam nierząd zdążył się rozrosnąć i nie chce mi się go wypleniać.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 04, 2014, 12:24:49 » |
|
Wszystko wina króla- pozwolił mi. Witam rozpoczynamy posiedzenie komisji do badania śmierci Hermana Pole. Na tej komisji będziemy rozważać wszystkie mity na temat śmierci wspomnianego: morderstwo z rąk AFMu, rozszarpanie na kawałki przez anonimowych sprawców, zabójstwo z rąk kolegów z PMOBu i atak serca. Zacznijmy od faktów: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1596.0AFM powstała 25października 2012roku. Na uwagę zasługuje fragment regulaminu cyt: Prawa AFM: Legitymować podejrzane o kontrrewolucję osoby. Aresztować i oddawać w ręce wojska lub Aralskich Służb Porządkowych wszystkich podejrzanych. Przeszukiwać i rewidować; bagaże, samochody i ich ładunki i/lub mieszkania osób podejrzanych.
Uzbrojenie: AFM nie wolno używać broni palnej. Jedynym orężem mogą być; pałki, granaty dymne i tarany do wyważania drzwi.
Wyposażenie: Kajdanki, maski przeciwgazowe. A H. Pole zginął 30października tegoż roku: Na miejscu zginął dk.Herman Pole. Ojciec trójki dzieci, młody i ambitny, z zamiłowania kompozytor i pedofil. Będzie nam go brakować.
Chyba każdy kto potrafi dodawać widzi, że członkowie AFM nie mogli cyt.: Bez ostrzeżenia strzelać w kierunku dekurii. Z czego mieli strzelać? Chyba z palca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 04, 2014, 12:28:21 » |
|
Ja nie jestem archibokassą, myślałem że zgłosisz komisję zgodnie z regulaminem. Dobra, przejdźmy do meritum, bo szkoda czasu.
Cytujesz regulamin AFM-u. Co prawda zabrania on korzystania z broni palnej, ale wszyscy dobrze wiemy jaka była sytuacja. Poszczególnych oddziałów nikt nie kontrolował i nie można wykluczyć przypadku, gdy zabójcy Towarzysza Pole byli członkami AFM, aczkolwiek nie stosowali się do regulaminu. To przecież bardzo możliwe.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 04, 2014, 03:21:08 » |
|
Ericku, wziąłbyś złożył ten wniosek... A przede wszystkim złóż poprawnie wniosek o wotum zaufania, a nie takimi głupotami się zajmujesz!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 04, 2014, 03:23:49 » |
|
Cytujesz regulamin AFM-u. Co prawda zabrania on korzystania z broni palnej, ale wszyscy dobrze wiemy jaka była sytuacja.Poszczególnych oddziałów nikt nie kontrolował i nie można wykluczyć przypadku, gdy zabójcy Towarzysza Pole byli członkami AFM, aczkolwiek nie stosowali się do regulaminu. To przecież bardzo możliwe.
Kontrolować to nie można było żołnierzy PMOB, bo w Aralii zawsze był porządek. Owszem za pojedynczego (virtualnego) obywatela nie ręczę, ale obecne władze- czyli Rewolucyjny Komitet Wyzwoleniowy nie namawiały do przemocy, cyt.: Ponadto RKW powołuje Aralską Frakcję Młodych jako służbę pomocniczą w przywracaniu prawa i porządku. AFM (z centralą w Rue) będzie stacjonować w każdym aralskim mieście. AFM ma prawo; -legitymować -przeszukiwać -i aresztować wszystkich podejrzanych o tłumienie rewolucji lub działania wrogie RKW. źródło: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=1595.0Poza tym PMOB znany był z podawania nieprawdziwych informacji i samowolki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 04, 2014, 03:52:53 » |
|
Spokojnie, na razie to rozmawiamy o AFM-ie, o PMOBie chyba będziemy mówić osobno. Nie oskarżam władz aralskich o namawianie do przemocy. Po prostu stwierdziłem, że jakiś członek tej organizacji mógł działać wbrew regulaminowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lutego 04, 2014, 08:26:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|