Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Września 30, 2012, 08:15:57 » |
|
Ja tamtych postów nie mogę edytować. Wiem, że to bez sensu ale to chyba wina administracji.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #16 : Października 01, 2012, 01:30:09 » |
|
...pewnie dlatego mądralo, bo nadal moderatorem tego działu jestem JA:) Administraaacjaaa! Juhu, śpicie?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopada 06, 2012, 07:11:48 » |
|
Informujemy, że w ciągu najbliższych dni rozpocznie się tradycyjny objazd kontrolny Komisarza po wszystkich jednostkach wojskowych. Jako pierwsze nawiedzane będą oddziały Królewskich Sił Lądowych. Bójcie się!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 06, 2012, 08:18:23 » |
|
O nie, żołnierze muszą sie przygotować.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 07, 2012, 12:51:53 » |
|
Dymisja Ja, niżej podpisany rezygnuję z dniem dzisiejszym z funkcji szefa centrali Instytutu Badań Wojskowych w Araknie (GA). Podpisano- Erick Monde- Kovacs 07.11.2012
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopada 07, 2012, 03:12:04 » |
|
Przyjmuję. Jednocześnie do dnia 15.11.12 można składać oferty na to stanowisko. W razie, gdyby IBW nie udało się zachować centrali w Aralii przeniesiona zostanie ona na Żuławy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 07, 2012, 03:18:19 » |
|
Ja bym się podpalił w ramach protestu.
To sie podpal. Już nawet spokojnie podać się do dymisji nie można, bez tłumaczenia dlaczego po co itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #26 : Listopada 08, 2012, 05:20:00 » |
|
Dymisja Z dniem dzisiejszym zrzekam się dowódctwa nad Królewskimi Siłami Lotniczymi. Ponieważ ostatnio wytknięto mi brak powodów, to swoją decyzję motywuję zaistniałym ostatnio konfliktem. Nie potrafię pracować dla kogoś, kto chciał napaść na mój kraj. Z poważaniem- Erick Monde-Kovacs
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 08, 2012, 05:22:49 » |
|
Przyjmuję dymisję, choć nie słyszałem aby KSL miały do Was strzelać. Tak nawiasem mówiąc to od jakiegoś czasu jest już nawet p.o. dowódcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gieorgij
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopada 09, 2012, 10:51:08 » |
|
Mogę się dowiedzieć na jakiej podstawie zmienił się zarządca IBW? Nie ze wszystkim jestem na bierząco
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Listopada 10, 2012, 12:29:50 » |
|
Tow. Monde złożył dymisję. Na przyszłość prosiłbym o kierowanie pytań w wątku "biuro".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|