Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 27, 2013, 11:22:35 » |
|
Myślałem, że będzie więcej pytań ale skoro nie ma to chyba możemy rozpocząć wybory. Żeby sprawniej było, zostawimy je w tym wątku.
Wzór karty do głosowania:
Ja ............................, mieszkaniec Guberni Zachodniej, zdrowy na ciele i umyśle, decyduję się oddać głos na tow. Ciecierada Ciecieląga/ tow. Tobiasza von Richtoffena-Deithvena. (Niepotrzebne skreślić)
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopada 27, 2013, 11:25:37 » |
|
Ja Arkadiusz II Filip von Wettin, mieszkaniec Guberni Zachodniej, zdrowy na ciele i umyśle, decyduję się oddać głos na tow. Ciecierada Ciecieląga/ tow. Tobiasza von Richtoffena-Deithvena.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopada 28, 2013, 04:09:58 » |
|
Dzięki za odpowiedzi. Pytań miało być więcej, ale to czasu miałem za mało (realnie). Wypraszam sobie szerzenie propagandy antytrizondalskiej! Trizondalczyków jest w v-świecie ok. 20, ale rozrzuconych... Natomiast z tą mniejszością no to tylko żartowałem, żadnych tam praw nie chce, jak mam się z tym zamknąć to powiedzcie uczciwie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopada 28, 2013, 05:05:58 » |
|
Ja Tobiasz von Richtoffen-Deithven, mieszkaniec Guberni Zachodniej, zdrowy na ciele i umyśle, decyduję się oddać głos na tow. Ciecierada Ciecieląga/ tow. Tobiasza von Richtoffena-Deithvena.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 28, 2013, 09:24:08 » |
|
Wiemy, że żartowałeś.
Ja Tobiasz von Richtoffen-Deithven, mieszkaniec Guberni Zachodniej, zdrowy na ciele i umyśle, decyduję się oddać głos na tow. Ciecierada Ciecieląga/ tow. Tobiasza von Richtoffena-Deithvena.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Moderator
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopada 30, 2013, 07:17:38 » |
|
No dobra. Zamykam głosowanie.
Ciecierad Ciecieląg: 2 głosy Tobiasz von Rchtoffen: 1 głos
W ten sposób tow. Ciecieląg zostaje wybrany na drugą kadencję. No to tyle. Bardzo gratulujemy zwycięzcy i życzymy sukcesów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 30, 2013, 07:25:03 » |
|
Brawa dla tego człowieka, brawa. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #22 : Grudnia 04, 2013, 07:32:36 » |
|
Gratuluję 
|
|