|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 15, 2013, 09:12:09 » |
|
Ale Weerlandczycy już są zirytowani.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopada 15, 2013, 11:34:33 » |
|
Mi tam to nie przeszkadza, ale uważam że jest to zbędne i lepiej zająć się czymś innym. Ale jak już Arek zaczął to niech skończy.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopada 15, 2013, 11:38:00 » |
|
Przecież zajmujemy się wieloma innymi rzeczami, ot choćby odbudowa stolicy czy napady na weerlandzkie osady w Neomezycie. Ojej, tego ostatniego miałem nie wyjawiać, bo wyjdzie ze popieram. W sumie i tak popieram.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #18 : Listopada 18, 2013, 05:02:35 » |
|
Budowa wciąż jest kontynuowana. Obecnie jesteśmy mniej więcej przy granicy COS i gminy Kaltvodka. Wkrótce na mapach gmin przedstawię proponowany przebieg. Cała budowa potrwa jeszcze około tygodnia. 
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 18, 2013, 09:42:17 » |
|
Ale musisz przygotować jakieś plany techniczne, żeby wszyscy zrozumieli co to jest.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopada 27, 2013, 06:50:23 » |
|
Jesteśmy już w zaawansowanej fazie prac, a mianowicie gdzieś w głębi gminy Kaltvodka. Obecnie nikt się nie skarży, zatem za jakiś tydzień ukończymy ten etap prac w miasteczku Zeug. Wtedy rozpocznie się najtrudniejszy moment, a mianowicie przebicie się do tunelu w Suchych Tatarakach. Trzeba będzie przekupić Laszka.
W załączniku mapka. Oznaczono na niej gdzie już jesteśmy.
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 27, 2013, 10:02:14 » |
|
A jak będzie się podróżować tym Tunelem? Pieszo, pociągiem, samochodami?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopada 29, 2013, 04:52:25 » |
|
Będziemy wpuszczać pojazdy oraz ludzi. Młodzież i pociągi będą musiały dostać się do GW innymi sposobami. Tymczasem pojawiły się pierwsze skargi. Grupa ludzi z okolic miasta Dezemberung opowiedziała kierownikowi budowy o dyskomforcie, który odczuwają. Postaram się w najbliższym czasie udać na miejsce budowy i coś zaradzić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopada 29, 2013, 06:19:05 » |
|
Ja bym tych ludzi gdzieś przesiedlił. Co za społeczeństwo, ani trochę poświęcenia dla wyższej idei.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 29, 2013, 08:02:38 » |
|
Tymczasem pojawiły się pierwsze skargi. Grupa ludzi z okolic miasta Dezemberung opowiedziała kierownikowi budowy o dyskomforcie, który odczuwają. Postaram się w najbliższym czasie udać na miejsce budowy i coś zaradzić. Proszę mi wybaczyć że nie w hydeparku ale nie mogłem się oprzeć https://www.youtube.com/watch?v=rw54L-J0O60
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 29, 2013, 08:06:32 » |
|
Ja bym tych ludzi gdzieś przesiedlił. Co za społeczeństwo, ani trochę poświęcenia dla wyższej idei.
Racja. Ramonie! Niechże Ramon coś zrobi i niech mianowicie Ramon wynajdzie tym ludziom nowe mieszkania. Upraszam Ramona. Tymczasem pojawiły się pierwsze skargi. Grupa ludzi z okolic miasta Dezemberung opowiedziała kierownikowi budowy o dyskomforcie, który odczuwają. Postaram się w najbliższym czasie udać na miejsce budowy i coś zaradzić. Proszę mi wybaczyć że nie w hydeparku ale nie mogłem się oprzeć https://www.youtube.com/watch?v=rw54L-J0O60A mówiłem, że trzeba w knajpach pisać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudnia 09, 2013, 05:52:12 » |
|
Po wielu dniach udało nam się połączyć z tunelem w Weerlandzie. Dziś przybyłem na miejsce i okazało się, że tunel ma szerokość zaledwie dwóch metrów. Robotnicy pocieszyli mnie tym, że wysokość to aż 20 metrów, jednak i tak nakazałem ukarać kogo trzeba i zasypać tunel. Już wkrótce przystąpimy do budowy nowego. Wcześniej jednak muszę pomyśleć o przeniesieniu tych mieszkańców, którym coś cały czas tłukło. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudnia 09, 2013, 09:09:19 » |
|
Nigdy nie pokazałeś wnętrza tego tunelu. Ewidentnie coś jest z nim bardzo nie tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudnia 10, 2013, 09:35:02 » |
|
Zasypał go i tyle,i ziemia do naszego się lekko wsypała
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudnia 17, 2013, 07:23:44 » |
|
Nakazałem ponowne rozpoczęcie prac- tym razem wybudujemy bardzo szeroki i wysoki jednocześnie tunel. Dla oszczędności nakazałem wykorzystanie uratowanych materiałów takich jak drewno i granit oraz zatrudniłem prawdziwych ochotników. U pani Ewy spod Dezemberunga już nie tłucze, gdyż nakazałem przyznać jej nowe mieszkanie: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|