Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #15 : Listopada 20, 2013, 09:17:43 » |
|
Przepraszam, musiałem skonsultować się z moim adwokatem.
Owszem mam coś wspólnego z oboma oskarżonymi. Derikor to członek partii, której jestem prezesem, a z Sichtachowi-Schnelle najpierw pomagałem przy budowie Tunelu, a potem ścigałem go jako szef Milicji.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #16 : Listopada 20, 2013, 09:20:39 » |
|
Nie ukrywasz przypadkiem czegoś jeszcze ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Listopada 20, 2013, 09:31:55 » |
|
No dobra, przyznaję że jeszcze kiedyś zaprosiłem Bartosza Derikora na prywatną imprezę. To już wszystko, przysięgam!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Listopada 20, 2013, 09:34:56 » |
|
Sprzeciw sprzeciwu ! Budzimir też jest niewiarygodny bo współpracował z Człowiekiem Koniem. No dobra, przyznaję że jeszcze kiedyś zaprosiłem Bartosza Derikora na prywatną imprezę. To już wszystko, przysięgam!
Wiedziałem że to z Pana wydobędę.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Listopada 20, 2013, 09:38:33 » |
|
Dziękuję. Czas na pytania jest jeszcze do jutra, do godziny 15:00.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #21 : Listopada 20, 2013, 09:41:24 » |
|
Ja mam pytanie do Budzimira,dlaczego zaprosiłeś Człowieka Konia na tą prywatkę ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Listopada 20, 2013, 09:42:17 » |
|
Mimo wszystko zezwalam, chociaż obecnie przesłuchuję niejakiego Młynariewa.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #23 : Listopada 20, 2013, 09:45:46 » |
|
Obydwaj są na mojej czarnej liścieDobrze że nikt nie spytał co ja wtedy robiłem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #24 : Listopada 20, 2013, 09:47:39 » |
|
Za zakłócanie pracy Sądu nic niewnoszącymi do sprawy wypowiedziami wymierzam karę w wysokości 1000 loli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Listopada 21, 2013, 03:51:19 » |
|
Budzimir nie odpowiedział, zatem trzeba dowiedzieć się prawdy. Wrócimy do tego. Tymczasem Sad powołuje na świadka tow. Ciecierada Ciecieląga. Co Pan wie o sprawie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #27 : Listopada 21, 2013, 08:21:51 » |
|
Oddalam wniosek, do czasu zakończenia przesłuchania tow. Ciecieląga.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #28 : Listopada 21, 2013, 10:36:23 » |
|
Wysoki Sądzie! Sprawa wyglądała następująco:
Bartosz Derikor podstępem zwabił niemal wszystkich najwyższych polityków i oficerów w kraju do swojej siedziby, gdzie zostali oni odurzeni. Następnie wyjawił nam, że współpracował z Człowiekiem-koniem, który, jak wiadomo, dopuścił się kradzieży rządowych pieniędzy. Oskarżony Derikor umożliwił w ten sposób Człowkieowi0Koniowi i Joksymilowi Faradobusowi działania, mające na celu zbrojne i zniszczenie stolicy, a także gminy Kleinteilen. Powiem więcej ale raczej jak będą pytania, bo teraz zmęczony jestem i nie wiem co mam mówić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|