Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #60 : Grudnia 22, 2011, 05:59:46 » |
|
NIKOMU SIĘ NIE PODLIZUJE A w szczególności królowi ja porostu mam swoje zdanie
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #61 : Grudnia 23, 2011, 10:40:36 » |
|
NIKOMU SIĘ NIE PODLIZUJE A w szczególności królowi ja porostu mam swoje zdanie
hahahaha! ahahaha! ahahahaaa! Ale się uśmiałem, zaraz się posikam. Jedno pytanie: od kiedy?Większość głosów parlamencie "wstrzymuję się", większość wpisów na zjeździe to popierania zdania i pomysłów króla. Ani jednego własnego pomysłu itd itd. To nie jest lizusostwo? To ciekawe co nim jest...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudnia 23, 2011, 10:43:48 wysłane przez Erick Monde »
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #62 : Grudnia 23, 2011, 10:43:37 » |
|
Zasadniczo- zareagowałem podobnie jak Tow. Komisarz (wybacz Charbuf, trochę branicczyzny to Ty uprawiasz.). A towarzysza Mondego upraszam o zaprzestanie dążenia do konfliktów i udanie się do latryny, w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych (czwarte drzwi na prawo).
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #63 : Grudnia 27, 2011, 12:05:17 » |
|
Z powodu zaniku aktywności podczas posiedzenia zawieszam obrady. Wyznaczam dzień 01.01.2012 r. jako dzień wznowienia debat. Proszę na ten czas wszystkich zainteresowanych o opracowanie konkretnych projektów uchwał.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #64 : Stycznia 16, 2012, 10:23:43 » |
|
III Zjazd odbędzie się 18.01. Proszę o składanie propozycji tematów. Ostatnią propozycję tow. Mondego przyjął w formie ustawy. Na III obradach przyjmiemy nowego szefa resortu i wysłuchamy jego propozycji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #65 : Stycznia 18, 2012, 01:07:02 » |
|
Zjazd przekładam do czasu wyłonienia ewentualnego komisarza wojskowego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #66 : Stycznia 31, 2012, 04:22:51 » |
|
Obrady rozpoczniemy w najbliższy piątek tj 03 stycznia 2012 r.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lutego 04, 2012, 12:59:43 » |
|
Stycznia? Chyba lutego. A jeśli nawet, to mamy już 4luty, a zjazdu jak nie było, tak nie ma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #68 : Lutego 04, 2012, 01:13:22 » |
|
Rozpoczynamy z opóźnieniem. Proszę o przemówienie komisarza ds. armii i zbrojeń marsz. Laszka Młynariewa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #69 : Lutego 04, 2012, 03:34:56 » |
|
Drodzy Towarzysze! Mam nadzieję, że na zjeździe zapadnie wiele ważnych decyzji. Liczę, że spotkanie będzie owocne i nie zostanie rozwalone przez prywatne spory. Zachęcam do przedstawiania ciekawych pomysłów i wyrażania własnego zdania. Uważam, że dobrze by było gdybyśmy przedstawili dotychaczasowe wynki pracy IBW.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lutego 06, 2012, 11:35:32 » |
|
Słuszna uwaga. Wyrwany do tablicy już odpowiadam. Filia nr1 zajmuje się uzbrojeniem dla piechoty. Są postępy, widziałem. Filia nr2, jak komisarz sam dobrze wie zajmuje się uzbrojeniem dla lotnictwa. I też ma spore sukcesy, ze swoją magnetyczną bronią. Centrala, która zajmuje się budową rakiety zdolnej wynieść na orbitę satelitę jest praktycznie w fazie testów. Jak tylko skończą się testy, wyznaczę datę startu. Obecnie pracujemy nad chłodziwem, ale wszystko jest na najlepszej drodze. Myślę, że pomysł z tarczą nie jest zły. Jak tylko ukończę budowę satelity, zajmę się i tym pomysłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lutego 06, 2012, 03:19:16 » |
|
Proszę o zgłaszanie podmiotów pracy Rady.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lutego 07, 2012, 01:16:06 » |
|
Mam pytanie; czy obecny Komisarz będzie też rzecznikiem? Jak pamiętam, Laszk wygrał konkurs na to stanowisko. To jak teraz będzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lutego 07, 2012, 02:22:06 » |
|
I to jest temat na głosowanie, które potrwa do dnia 08.02 2012 r. do godziny 19:30
Jestem za/przeciw/strzelam Charbufa objęciem przez marsz. Laszka Młynariewa stanowiska Rzecznika KSZ zgodnie z postanowieniem komisji konkursowej.
Jestem za/przeciw/strzelam Charbufa objęciem przez marsz. Laszka Młynariewa stanowiska Rzecznika KSZ zgodnie z postanowieniem komisji konkursowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jan Charbuf
Przodownik

Posłuch -1
Skazany
|
 |
« Odpowiedz #74 : Lutego 07, 2012, 05:49:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
Banita
|
|
|
|