|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Października 18, 2013, 12:04:47 » |
|
Do biura wchodzi osobnik z teczką i workiem loli: Dzien dobhy panu! Nazywam się Izaak Goldenman i jesthem phedstawicielem właszcicela fihmy Motobydho. Ja przyszhedl nehocjować z panem umowhe. Pan phoponuje nehocjacje ceny. Motobydho mówi: jahsne. Pan dha trzy miliony zamiast cztehech, a fihma pana. Ale khól musi zahować phawo do phodukcji modeli, któhe Motobydho skonsthuowało. Zgoda?
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 19, 2013, 10:51:09 » |
|
Powiedz swemu panu, że modele możecie sobie wziąć i to wszystkie. Ale cena musi być niższa 2.2mln. Czy taka cena może być? 
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 19, 2013, 10:54:03 » |
|
Khól nie pan, khól jest phezes. Khól mówi, żhe 2 500 000 loli zahatwi sphawe.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #3 : Października 21, 2013, 12:59:05 » |
|
Izaaku, może być 2.350.000loli?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 21, 2013, 01:12:57 » |
|
2 400 000 to dobha cena za tako dobhą fihmę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #5 : Października 22, 2013, 11:53:12 » |
|
Momencik, sprawdzę, czy mnie stać...  Niech będzie moja strata- umowa stoi!  Proszę przeciągnąć do PROARu, a ja do soboty wpłacę ustaloną kwotę- tylko na jakie konto?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 22, 2013, 05:45:56 » |
|
Dobha rzecz. Oszywiszcze na khonto khróla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 23, 2013, 12:52:33 » |
|
Oczywiście przelew dojdzie na czas!
|
|