|
Erick Monde
|
 |
« : Października 07, 2013, 11:01:53 » |
|
Z dniem dzisiejszym ogłaszam, że dotychczasowy Prezes Alcanthar.co został uznany za zmarłego. Wobec tego nowym prezesem zostaje dotychczasowy vice prezes (czyli ja). To nie jedyna zmiana w tej firmie. Już wkrótce zmieni się nazwa firmy (na bardziej zrozumiałą i przyjazną). Wiele firm należących do korporacji zostanie przebranżowionych. Z pewnością dawny meczet islamski w Araknie przerobimy na hotel, fabryka RS zajmie się budową luksusowych limuzyn, a PFU TARCZA zostanie wchłonięta w struktury korporacji. Niepewne jeszcze są losy firmy Motobydło. Firma dostanie logo, i przemysł aralski "ruszy z kopyta". To na tyle, dziękuję za uwagę.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 07, 2013, 05:20:48 » |
|
U nas za zmarłego uznaje chyba Komisarz.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #2 : Października 07, 2013, 05:28:58 » |
|
Pierwszy raz będę takie coś zapisywał więc nie wiem gdzie to mam zapisać 
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Października 07, 2013, 05:30:00 » |
|
Meczety zaś mają zostać tym czym są!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #4 : Października 07, 2013, 05:53:07 » |
|
A mam uznać Gieorgija zmarłym ?
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Października 07, 2013, 05:56:18 » |
|
Jeżeli masz na to ochotę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #6 : Października 07, 2013, 06:06:23 » |
|
Nie mam,bo mam inne problemy związane z realnym życiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #7 : Października 08, 2013, 02:56:17 » |
|
Meczety zaś mają zostać tym czym są!
Meczety zamienię na hotele- SINDBAD.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Października 08, 2013, 03:00:56 » |
|
Dlaczego chcecie stracić klientów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #9 : Października 08, 2013, 03:12:02 » |
|
Różne rzeczy można o mnie powiedzieć, ale nie to, że żartuję z prostytucji czy narkotyków. Nie jestem Budzimirem. Sensishop też będzie przerobiony;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 08, 2013, 03:13:43 » |
|
Szkoda, mieliśmy nałożyć podatki na narkotyki, aby rząd czerpał z nich dochód. Nadmierna powaga też nie popłaca.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #11 : Października 08, 2013, 03:20:04 » |
|
prostytucji czy narkotyków.
Bo to super, a jak niby z czegoś super można żartować?
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Października 08, 2013, 03:26:23 » |
|
Trzeba to jednak przebadać. Jeżeli to pochodzi od Realnych to może być niebezpieczne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Października 08, 2013, 08:27:40 » |
|
Wszyscy wiedzą, że Monde uśmiercił Gieorgija, by przejąć ten biznes.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #14 : Października 09, 2013, 12:18:15 » |
|
Laszku do Twojej informacji- byłem viceprezesem. Skład Zarządu: 1.Gieorgij Dimitr Antolejevicz jako Prezes 2.Eric Monde 3. -wakat- 4. -wakat-
Jak widać mam wszelkie prawa nazywać się szefem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|