|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #30 : Grudnia 16, 2013, 06:12:57 » |
|
Możliwe że zepsuję wam zabawę ale to wszystko można zobaczyć na yt  Nie lepiej w jakimś symulatorze?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #32 : Grudnia 16, 2013, 09:26:58 » |
|
O nie, Tobiasz odkrył mój największy sekret! Jak to możliwe? Gdzie popełniłem błąd?! No nic, stawiam 5000 loli na Żeliwną Pięść.
PS. Ale niby w jakim symulatorze? Jakiejś bijatyce? Te filmy, a zwłaszcza efekty specjalne w nich zawarte są efektowniejsze niż jakakolwiek gra.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #33 : Grudnia 16, 2013, 09:30:37 » |
|
Najlepiej będzie jeżeli spotkamy się realnie i po prostu wszyscy się pobijemy.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #34 : Grudnia 16, 2013, 09:51:24 » |
|
Jakby ktoś miał jakąś porządną kamerę, to można by zrobić jakaś inscenizację. Niestety chyba nikt takowej nie posiada...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudnia 22, 2013, 01:17:56 » |
|
Ojej, całkiem o tym zapomniałem! Na dodatek Wściekły Wąż chyba nic nie wiedział o tej walce. No trudno, zaczynamy: http://youtu.be/ZpwLxW30KzU?t=3m8sO nie, Żeliwna Pięść poległ! Przynajmniej laszkberskie biedaki dostaną dziś obiad:  Problemem pozostają jak zwykle pieniądze. I ja i Arek stawialiśmy na Żeliwną Pięść, a nikt nie stawiał na Węża! Co teraz zrobimy? Uważam, że postawione pieniądze powinno przejąć GW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #37 : Grudnia 22, 2013, 02:44:24 » |
|
Do puli następnej walki powinny zostać dodane,ale procent powinien zostać w GW.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #38 : Grudnia 22, 2013, 03:43:48 » |
|
O tak, świetny pomysł Ramonie! Ale ten procent dla GW nie jest potrzebny. Po prostu nie chce mi się go ustalać i wyliczać.
Za kilka dni zorganizujemy następną walkę, tym razem już bez Wściekłego Węża.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #39 : Grudnia 22, 2013, 04:44:51 » |
|
Czas na nowych,niech on walczy sam ze sobą.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #40 : Grudnia 26, 2013, 07:35:41 » |
|
Tym razem bez zakładów. Do walki stanie dwóch amatorów z gminy Zacibór: Andrzej i Andrzej: http://www.youtube.com/watch?v=7M7ihxevU_UE no, co to miało być? Jak to się tak po prostu rozeszli? Łapać ich i aresztować!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #41 : Lutego 24, 2014, 10:23:14 » |
|
Za kilka dni odbędzie się kolejna walka. Do walki stanie 3 Weerlandczyków przeciwko 100 Hirshbergom. Można obstawiać. Ja sam stawiam 7000 loli na Weerlandczyków.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marca 01, 2014, 10:06:19 » |
|
Ludzie zakładać się! Podpowiem, że ci trzej Weerlandzycy to mistrzowie sztuk walki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marca 09, 2014, 08:32:13 » |
|
Ten smutny upadek hazardu jest symbolem upadku naszego społeczeństwa. No trudno, walka i tak się odbędzie: http://youtu.be/S71zfCAagZg?t=1m4sHuraaa, wygrałem swoje 7000 loli! Plus drugie 7000 pozostałe z poprzedniego zakładu (tak jak to było ustalone).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|