|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 21, 2013, 08:50:56 » |
|
Jakiś sztywny się zrobił.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
|
|
Pansy Anclar
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 21, 2013, 10:02:41 » |
|
Korona biedaczka przeważy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 21, 2013, 10:07:56 » |
|
Jakiś taki pręt sterczy mu z eee... odcinka ogonowego kręgosłupa.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 21, 2013, 10:18:39 » |
|
Przynajmniej nie będzie teraz marnował jedzenia.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 22, 2013, 11:29:00 » |
|
A weźcie się. W Draśnie byłem, bo mi znachorzy zalecili. Ja bym się do konowałów nie wybrał.
PS. Dziękuję Triadzie za wizytę. Byliście całe 20 minut!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipca 22, 2013, 11:54:54 » |
|
Dodam, że nie chce mi się czytać całych 4 stron zaległych postów. Streść ktoś co się działo się.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipca 22, 2013, 12:53:36 » |
|
Król powrócił i cały plan na nic.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipca 22, 2013, 12:57:05 » |
|
W projekcie "Skandal!" dużo i systematycznie się działo.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipca 23, 2013, 06:59:00 » |
|
Widzę, że powyganiałem co niektórych. Laszk na wyjeździe, Septimus nie wiem po co brał to stanowisko, Monde zwiał, Gieorgij się chyba nie zadomowił... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipca 23, 2013, 07:24:06 » |
|
Ale ja piszę przecież. Ja się staram.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipca 23, 2013, 07:27:12 » |
|
Rozumiem, ale wiadomo, że ta aktywność jest mniejsza. W sumie najlepszy okres dla ZSKHiW to chyba koniec sierpnia, kiedy mało kto wyjeżdża, za to mamy sporo czasu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|