|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« : Lipca 14, 2013, 11:09:14 » |
|
Witam!
Wbrew mojemu nazwisku nie pochodzę z tego bagna jakim jest Cesarstwo Austro Węgierskie lecz z mojego pięknego Dreamlandu. Zajmuję się wojskowością, przemysłem kosmicznym i biznesem. Przybywam tu między innymi w celu założenia kolejnej filii Kopalni (jeśli wasze prawo na to pozwala) których jestem współwłaścicielem. Mamy już oddziały w Dreamlandzie i Erboce. Jestem tu także dlatego ze chcę poznać ZSKHiW i zawrzeć nowe znajomości.
Z poważaniem Tobiasz von Richtoffen
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipca 14, 2013, 11:44:12 » |
|
Witam w ZSKHiW! Jeśli chodzi o kopalnie to z pewnością można je założyć z Królewskiej Guberni Hirschbergii i Guberni Zachodniej. Wniosek o założenie działalności należy złożyć w tym dziale: http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?board=85.0Przydatny fragment ustawy: art. 3. 1. Do rejestracji przedsiębiorstw prywatnych uprawniony jest Narodowy Komisarz Spraw Wewnętrznych. 2. Wniosek o zarejestrowanie przedsiębiorstwa powinien zawierać: a) profil działalności b) nazwę przedsiębiorstwa c) typ przedsiębiorstwa d) właściciela przedsiębiorstwa e) adres siedziby przedsiębiorstwa f) budżet początkowy przedsiębiorstwa 3. W przypadku negatywnego rozpatrzenia wniosku decyzję Komisarza uchylić może Sąd. Jeśli Sąd nie udzieli wniosku, wnioskodawca może złożyć wniosek w następnej kadencji (niezależnie od tego kto zostanie Komisarzem). 4. Ponowne rozpatrzenie wniosku przez Premiera ZSKHiW następuje na wniosek wnioskodawcy.
|
|
|
|
|
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipca 15, 2013, 12:16:02 » |
|
Dziękuję za pomoc  Wniosek już złożony, nie wiem czy poprawnie, w Dreamlandzie przebiega to trochę inaczej 
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipca 15, 2013, 08:46:15 » |
|
Witam serdecznie w ZSKHiW! Życzę udanego pobytu tutaj. Skoro przybycie tutaj było spowodowane także chęcią poznania naszego kraju to zachęcam do zapoznania się historią Przedinternetową ZSKHiW. Wykłady na jej temat można znaleźć na Uniwersytecie, autorstwa Budzimira.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipca 15, 2013, 02:06:03 » |
|
Witaj Towarzyszu! Zachęcam do zwiedzenia ZSKHiW, a zwłaszcza Guberni Weerlandzkiej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipca 15, 2013, 02:06:48 » |
|
A ja zaś witam i życzę udanego pobytu.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipca 22, 2013, 11:48:19 » |
|
Witam, choć spóźniony. Polecam lekturę FAQ i życzę przyjemnego pobytu. Wreszcie jakieś Hirschberskie nazwisko.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipca 25, 2013, 11:11:51 » |
|
Ze sporym opóźnieniem, ale również witam. Polecam Gubernię Zachodnią, gdzie nie ma nic, a ziemie tylko czekają na zagospodarowanie.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : Października 16, 2016, 03:19:30 » |
|
Dzień Dobry.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #9 : Października 19, 2016, 05:03:18 » |
|
Po trzech latach odpowiada na własne powitanie. Niedobór monarchosocjalizmu przyczyną schizofrenii.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : Października 20, 2016, 03:27:18 » |
|
Za długo nasiedziałem się w swojej pustelni. Czas się przystosować na nowo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #11 : Października 28, 2016, 08:41:44 » |
|
Po wielu tygodniach prowadzenia koczowniczego trybu życia postanowiłem powrócić do stałego osadnictwa. Mam nadzieję, że na długo.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : Czerwca 05, 2021, 08:31:23 » |
|
Dobry 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|