|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maja 27, 2013, 09:19:05 » |
|
Trwało wtedy głosowanie, to nie był czas na rozmowy, mogłeś zadać pytanie w gabinecie.
A to, że Archibokassa zbyt poganiał to było dobre? Chciałbym zauważyć, że zadałem pytanie, bo w czasie dyskusji nie zdążyłem, moglibyście te kilka godzin poczekać, świat by się nie zawalił. Chciałem wiedzieć prace nad jakimi organizmami tak ochoczo przegłosowujecie. Może Archibokassa boi się trudnych pytań?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 27, 2013, 10:53:29 » |
|
A skąd mieliśmy wiedzieć, że chcesz zadać pytanie? Poza tym w ustawie było napisane nad czym chcemy pracować. Zresztą po co się pytałeś? I tak nie byłeś posłem i nie mogłeś głosować.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maja 27, 2013, 12:18:48 » |
|
To już zadać pytania nie można? No dzięki Ci... A jeśli chodzi o tą debatę, na której dostałem karę to rozpoczęła się 20marca 2013 a została zamknięta 21marca. To faktycznie obgadaliście temat wszechstronnie. Jak nie wierzysz mi na słowo to zajrzyj tutaj->> http://hirshbergiaweerland.cba.pl/index.php?topic=2121.15
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 27, 2013, 03:44:30 » |
|
Czy naprawdę nie na Twoją głowę jest pojęcie prostej zasady: w trakcie głosowań wypowiadaj się w wątku Gabinetu (dział: Biura Archibokassy). Po prostu pozwoli to na uniknięcie wytworzenia bordelu. Jakoś wszyscy pozostali to rozumieją, a Ty wciąż nie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 27, 2013, 04:04:03 » |
|
Bzdura! To na pewno Różowy Karol! Ten niebezpieczny dewiant już dawno budził grozę na ulicach Hirschbergu, ale Milicja wstydziła się do tego przyznać!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maja 27, 2013, 04:47:36 » |
|
Ale ja nie głosowałem
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maja 27, 2013, 05:06:02 » |
|
To Różowy Karol! Zamiast szukać bzdurnych wrogów lepiej spróbujcie go odnaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maja 27, 2013, 06:52:20 » |
|
Budzimir sam pewnie na nie zagłosowałeś by naStępnie na kogoś innego zgonić
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maja 27, 2013, 07:17:16 » |
|
Ramon, na "tak" głosowałem ja, Budzimir, Król i Ciecierad. To na co mogłeś głosować? Tylko na nie. Jak nie głosowałeś to zagłosuj teraz na tak.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maja 27, 2013, 07:17:48 » |
|
Nie klam bo powiem Królowi że klamiesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|