Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #45 : Maja 12, 2013, 09:10:23 » |
|
No to nie Hirschbergu, tylko jakiejś peryferyjnej gminy Hirschberskiej.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #46 : Maja 12, 2013, 09:11:16 » |
|
A Zamek Królewski w GZ ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #47 : Maja 12, 2013, 09:15:06 » |
|
Temat ten był już poruszany ale to nie ode mnie zależy czy dostaniecie Hirschberg czy nie. Jako, że nie mam na to wpływu, wracam do poprzedniej oferty: majątek krawaciarza z wyłączeniem tej łąki.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maja 12, 2013, 09:22:26 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Maja 12, 2013, 09:15:21 » |
|
Dupa nie Hirschberg! Kolę sobie weźcie, macie tam źródełko z etanolem.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #49 : Maja 12, 2013, 09:16:53 » |
|
Ciekawa propozycja. Ta Króla. Bo jeden majątek ziemski to niestety za mało.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #51 : Maja 12, 2013, 09:22:06 » |
|
I frytki do tego wam dorzucę ale o dzielnicę to do króla.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #52 : Maja 12, 2013, 09:24:13 » |
|
Jak już ma coś oddawać cała gubernia to niech to rzeczywiście będzie najlepiej jakaś wyspa na Żuławach. Zauważcie, że dzięki temu Weerland zyska dostęp do morza.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #53 : Maja 12, 2013, 09:29:51 » |
|
To Wam i nam się opłaci! I tak nie można tam nic robić, bo to rezerwat.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #54 : Maja 12, 2013, 09:30:17 » |
|
Tak właściwie to prawi Weerlandczycy brzydzą się morza. Lepsza byłaby już ta dzielnica.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #55 : Maja 12, 2013, 09:33:58 » |
|
To spuścimy chlor do Rzeżuchy i nie będziecie mieć ryb!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #57 : Maja 12, 2013, 09:44:51 » |
|
Ja bym im oddał weerlandczyków z Grabben.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #59 : Maja 13, 2013, 08:22:41 » |
|
Spuszczajcie! Weerland jest w jej górze więc skazicie tylko siebie! Kiedyś miałem całą dzielnicę pod budowę świątyni. Oczywiście nigdy do niej nie doszło i nie dojdzie, ale chcę żeby wróciła do Weerlandu.
Ostatecznie to była własność mojego v-ojca, więc jako, że on v-nie żyje to przypada zapewne mi. Bierzcie Ravenholm, ale będziecie płacić trybut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|