Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
Nie bij, wytłumacz: gg 9157023
|
 |
« : Kwietnia 06, 2013, 11:50:35 » |
|
Drogie Panie i Drodzy Panowie. Jestem oburzona tym, co się dzieje w Waszym kraju. Przyjechałam tu za mężem, a jemu tylko jakieś Lole w głowie. Słowo daję, ale jak dorwę jakąś Lolę, to jej nogi z... pleców powyrywam. <foch>
|
|
|
|
|
|
Katarzyna van der Ice - Hans żona Marcela Hansa
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwietnia 06, 2013, 11:54:07 » |
|
Biedne lole, może lepiej wszystko oddam na biednych? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwietnia 07, 2013, 10:23:07 » |
|
Towarzyszko lole to nasza waluta.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwietnia 07, 2013, 10:24:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwietnia 07, 2013, 02:36:01 » |
|
To przecież taki żart ludzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwietnia 07, 2013, 02:52:06 » |
|
Rozumiem, że to żart. Dlatego odpowiedziałem żartobliwie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwietnia 07, 2013, 04:29:12 » |
|
No ja też.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwietnia 07, 2013, 10:19:25 » |
|
Powiało inteligencją  Dziękuję za uznanie, Mistrzu, widać, że zna się Pan na ludziach i żartach:) Co do tej uroczej fizjonomii, aż boję się zapytać, czyj to wizerunek...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 07, 2013, 10:22:44 wysłane przez Katarzyna Hans »
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwietnia 08, 2013, 04:22:04 » |
|
Wypowiedź Mistrza była humorystyczna, to tradycyjna odpowiedź Weerlandczyka na widok wytworu obcych kultur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwietnia 08, 2013, 04:27:58 » |
|
Nonono stary Marcel dał się usidlić;) Jeśli reszta jest taka urocza jak oczy to muszę przyznać Marcelku strzeliłeś w 10tkę!
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Katarzyna Hans
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwietnia 08, 2013, 08:13:26 » |
|
Wypowiedź Mistrza była humorystyczna, to tradycyjna odpowiedź Weerlandczyka na widok wytworu obcych kultur.
Domyślam się, mnie też nie należy nigdy brać dosłownie i zbyt poważnie... Oprócz tych chwil gdy jestem dosłowna i mówię poważnie Prawda jest taka, że mąż zarekomendował mi Wasze państwo, gdyż uważał, że będzie mi odpowiadało Wasze poczucie humoru, Towarzysze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwietnia 08, 2013, 08:25:24 » |
|
Nonono stary Marcel dał się usidlić;) Jeśli reszta jest taka urocza jak oczy to muszę przyznać Marcelku strzeliłeś w 10tkę!
Reszta jest jeszcze bardziej urocza, ale reszta to już sprawa prywatna  Nie mniej dziękuję, chociaż ja bym mówił o strzale w setkę  Wypowiedź Mistrza była humorystyczna, to tradycyjna odpowiedź Weerlandczyka na widok wytworu obcych kultur.
To się starły dwie kultury, ale przynajmniej jest znów wesoło.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwietnia 09, 2013, 09:35:07 » |
|
Może zamieszkacie w Aralii? Król się czepia, że to region jednoosobowy, więc jakbyście się przeprowadzili to byłby trzyosobowy:) Marcelu setka jakoś inaczej się kojarzy...
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwietnia 09, 2013, 03:32:56 » |
|
Dziesiątka jest lepsza, bo Herman Pole był dziesiętnikiem. Trzeba będzie w końcu nakręcić o nim film.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|