Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lutego 09, 2013, 07:10:02 » |
|
Ale chodzi o to, żeby coś ciekawego na forum robić. Potem ktoś wali posty tylko w "X czy Y" i jest z siebie dumny.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #46 : Lutego 09, 2013, 07:10:44 » |
|
Towarzyszu Septimus! Kiedy znowu będzie kolejny jakiś premier wybierał rząd, to za ten ruch macie moje poparcie.
Cieszę się niezmiernie z tego powodu.  No to dobra Laszku. Ja mam swój pomysł, który w ciągu kilkunastu minut spróbuję uruchomić. Ty też coś wymyśl w Weerlandzie na przykład. Towarzyszu Ciecieradzie, w Waszej gminie można by opisać jakieś nietypowe wydarzenie i byśmy nad tym dyskutowali. A wszyscy razem możemy spróbować podyskutować w realnej polityce na przykład.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2013, 07:13:32 wysłane przez Krzysztof Septimus »
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lutego 09, 2013, 07:14:25 » |
|
Miałeś coś napisać w Bździszewie.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #48 : Lutego 09, 2013, 07:16:19 » |
|
Jak na razie fakt istnienia spamiarni nie utrudnił nam prowadzenia ciekawszych zajęć, po zakończeniu wojny najpierw wrzało wokół marszu w Ismiralii, potem dość spora aktywność na wiecu w KGH i i na obradach starszyzny w GW. ,,X czy Y" w żadnym razie nie utrudnia prowadzenia też czegoś sensowniejszego, może jednocześnie być taką swojego rodzaju odskocznią dla tych, którzy wypalą się na swoim stanowisku.
Tow. Septimus, planowałem zorganizowanie festynu w Grabinie jednak nie wiem jak z tym będzie i o czym będzie tam można dokładnie rozmawiać. Coś jednak postaram się wymyślić.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 09, 2013, 07:19:25 wysłane przez Ciecierad Ciecieląg »
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lutego 09, 2013, 07:16:42 » |
|
I napisałem. Mogę coś jeszcze napisać, zobaczę.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lutego 09, 2013, 07:19:18 » |
|
Na obradach Starszyzny GW napisałem 2 spektakularne posty. No jeszcze jeden w propozycjach uchwał. I to tyle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lutego 09, 2013, 07:21:53 » |
|
Jak na razie nie ma innych mieszkańców Weerlandu więc nic dziwnego że prace starszyzny stanęły w miejscu.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lutego 09, 2013, 07:36:29 » |
|
Na pewno Towarzysz napisał? Bo u mnie się nic nowego nie wyświetliło jak patrzyłem na Bździszewo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lutego 13, 2013, 07:55:53 » |
|
No i znaleźliście sobie nową spamiarnię, u mnie w domu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|