|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #16 : Stycznia 29, 2013, 02:28:25 » |
|
I tak są. Chociaż w sumie do końca nie wiadomo gdzie leży Ismirala. Chyba gdzieś w Hirschbergii.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maja 06, 2013, 12:25:02 » |
|
Ponownie proszę o zalegalizowanie Kultu. Są jakieś wymagania? Jak tak to bym wzór prosił.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maja 06, 2013, 01:23:13 » |
|
A nie lepiej na moje konto ?
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maja 06, 2013, 01:50:24 » |
|
Łapówkę da na konto Ericka Mondego, 10 loli to będzie legalny, nie ma żadnych wymagań poza tym.
Szkoda mi taki majątek na niego wydawać.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maja 06, 2013, 02:34:39 » |
|
Ciecieradowi, jeśli jest to potrzebne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maja 06, 2013, 02:37:37 » |
|
Kult Wiliczonojoka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maja 06, 2013, 04:41:18 » |
|
Jest już ten dział? Mam nadzieję, że żaden urzędas nie uznał Siergieja za zmarłego, bo jak wiemy on tylko czasem udaje mumię.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|