Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #45 : Stycznia 04, 2013, 09:13:50 » |
|
Deklaruję chęć udziału w debacie jako przedstawiciel KRPW, dopóki Budzimir nie powróci. Królu, czy takowa będzie miała jutro miejce? Jeśli nie, to przedstawię moje plany, do których realizacji będę dążył, jeśli otrzymam mandat poselski.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Stycznia 04, 2013, 09:19:16 » |
|
Niestety nie, gdyż jutro nie mam czasu. Zresztą dwudniowa debata na forum nie ma sensu a przecież nie będziemy prowadzić jej na czacie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Joksymil I
Król Odrodzonej Hirshbergii
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #47 : Stycznia 04, 2013, 09:30:22 » |
|
Ja chce przekazać swoje ultimatum! Ma być ta debata!
|
|
|
|
|
|
(-) Król Joksymil Faradobus
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #48 : Stycznia 04, 2013, 09:39:20 » |
|
Mogę Ci dać takie ultimatum, że się nie pozbierasz!
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #49 : Stycznia 04, 2013, 10:21:04 » |
|
Wyjątkowo w tym popieram Joksymila, wolałbym debatę. Ale skoro Królowi termin nie odpowiada, przedstawię zatem moje plany. Nastąpi to już, zgodnie z moim hasłem herbowym, jutro!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #50 : Stycznia 04, 2013, 10:26:31 » |
|
Ja jestem więziony przez Joksymila, więc mogę mieć problemy z debatowaniem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #51 : Stycznia 04, 2013, 10:35:01 » |
|
Kto mu komórkę dał?
|
|
|
|
|
|
Prawowity Król Hirschbergii i Weerlandu, drugi i najstarszy żyjący syn Króla Ferdynanda Wielkiego,
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #52 : Stycznia 04, 2013, 10:37:12 » |
|
Zapewne ta moja zaufana osoba. Trzymaj się Laszku, odbijemy Cię!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joksymil I
Aktywista

Posłuch 1
|
 |
« Odpowiedz #53 : Stycznia 04, 2013, 11:19:38 » |
|
Trzymać to się poręczy można.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #54 : Stycznia 06, 2013, 10:51:48 » |
|
A można i owszem, szczególnie kiedy będę teraz ogłaszał mój program wyborczy - wiem, trochę późno, ale każdy zainteresowany będzie mógł zobaczyć. Najważniejszą rzeczą, którą chciałbym zrobić, jeśli zostanę wybrany do Parlamentu jest ponowne przystąpienie do wyścigu o stołek Premiera. Uznałem, że powrót byłby dobrym rozwiązaniem, zwłaszcza w obecnej sytuacji. Kolejną rzeczą jest konsekwentne realizowanie tego typu polityki, z którego jestem znany (aczkolwiek mam nadzieję, że uda mi się zachować w miarę stałą aktywność). Zamierzam także zgłosić conajmniej jedną ustawę regulującą sprawy, o których jeszcze nie pomyślano (typu służba zdrowia, o ile nie zostanie przyjęta ustawa antylekarska, do czego na chwilę obecną nie zamierzam dopuścić). To w zasadzie tyle, nie mam co się dalej rozpisywać, myślę że główne przesłanie zawarłem tych kilku zdaniach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #55 : Stycznia 07, 2013, 04:32:31 » |
|
Ustawa antylekarska dotyczy tylko GW. Zresztą można uregulować kwestie związane z szamanami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Stycznia 09, 2013, 05:17:08 » |
|
Odpadł kandydat ASPR. Dziwne, że ich stali wyborcy nie oddali głosu. Przypominałem im o obywatelskim przywileju. W sumie stanowisko posła daje aż i tylko głos. Dla pewności proszę posłów o odebranie mandatów w Sali Tronowej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #58 : Stycznia 09, 2013, 07:37:16 » |
|
Właśnie też nie mam pewności co do wyboru tow. Swarzewskiego. Mimo wszystko należy uszanować wole L... Ludu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #59 : Stycznia 09, 2013, 08:11:48 » |
|
Swarzewski musi być! To szef mej partii!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|