|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #270 : Sierpnia 04, 2013, 12:05:13 » |
|
Towarzyszu Komisarzu, co z naszym oświadczeniem? Wydajemy, czy śpimy? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #271 : Sierpnia 04, 2013, 05:05:22 » |
|
Komisarz wyjechał, jednak zapewniam, że Traktat zostanie zatwierdzony mniej więcej w środę-czwartek.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #273 : Sierpnia 05, 2013, 06:27:56 » |
|
Towarzysze, ale mi nie o traktat chodzi, a o oświadczenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #274 : Sierpnia 20, 2013, 08:41:41 » |
|
Jak ma się sprawa traktatu z Trizondalem? Przy okazji z tego co wiem, to nadal czekamy na stanowisko MAW i Rotrii. Kongres zamarł, ktoś proponuję przyjęcie teorii "państw pierwotnych", a reszta jest zbyt zmęczona by odpowiedzieć.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #275 : Sierpnia 23, 2013, 11:56:38 » |
|
Polecam ciekawy komentarz do exposé nowego dreamlandzkiego premiera, barona Asketila. Oczywiście najbardziej zainteresować może nas część dot. polityki zagranicznej. Pojawiają się zapowiedzi rozpoczęcia rozmów ws. wytyczenia granicy morskiej z Aralią. Moim zdaniem będzie to znakomita okazja do sprawdzenia się dla przyszłego Rządu Autonomicznego ARA.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistrz Budzimir VII
Arcypatriarcha
Primus inter pares
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 8
|
 |
« Odpowiedz #276 : Sierpnia 31, 2013, 06:30:58 » |
|
Kontynuowałem misję w AW. Tym razem użyłem nieco łagodniejszej retoryki.
|
Arcypatriarcha Wszechbudzimiryzmu Władca Wielkiego Budzimiratu Apfelinsnel Prawdziwy Weerlandczyk, a nie jakieś nieokreślone coś! (-) Mistrz Budzimir VII Bartosz Derikor

|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #277 : Sierpnia 31, 2013, 06:35:51 » |
|
Brawo, już się bałem że nic nie zrobisz jako Komisarz ds. Dyplomacji, a tu takie pozytywne zaskoczenie!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #278 : Sierpnia 31, 2013, 06:37:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #279 : Sierpnia 31, 2013, 09:07:55 » |
|
O! Ale sądzę, że konwencja w tym roku i tak nie byłaby głosowana... Co się tyczy Victorii, to która jest prawdziwa? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #281 : Września 02, 2013, 03:31:04 » |
|
Ojej, a ja już im przekazałem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #282 : Września 02, 2013, 04:00:58 » |
|
Co za skandal! Ciekawe czy uwierzą. Najciekawsze jest to, czy najpierw zajrzą tu, czy do właściwej wiadomości. Uzyskaliśmy zgodę Rotrii. Ani chybi moja zasługa. Wszyscy wiedzą czyj to sukces. W takim razie nie powinno być dalszych problemów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #283 : Września 09, 2013, 04:44:39 » |
|
Jakiś dobry człowiek zedytował artykuł o KW na micropedii. http://micropedia.wikia.com/wiki/Kontynent_WschodniPrzy okazji przydałoby się podsumować nasze dotychczasowe starania: -Winktown- posiadamy pisemną zgodę -Surmenia- posiadamy pisemną zgodę -Rotria- posiadamy pisemną zgodę -Austro-Węgry- od dobrych kilku miesięcy czekamy na oficjalne stanowisko, Budzimir wysłał dodatkową informację -Tyrencja- zlikwidowana, nie ma niczego, nie będzie niczego -Victoria- zlikwidowana, nie ma niczego , nie będzie niczego -Trizondal- nie pamiętam czy posiadamy jakiś dokument, wiem o akcie uznania -Brytania- to Brytania jeszcze istnieje??? -Elderland- relacje przyjacielskie, KE wycofało się z Kongresu -Hasseland- trzeba się tam wybrać, choć chyba też nie sfinalizowali kwestii lokacji -Eskwilinia- chyba też nie było pisemnej zgody, aczkolwiek byli nam przychylni Przy okazji warto zrewidować listę państw uznawanych, bądź też ją posłać do Gierkemiasza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #284 : Września 09, 2013, 11:28:09 » |
|
Jakiś dobry człowiek zedytował artykuł o KW na micropedii. http://micropedia.wikia.com/wiki/Kontynent_WschodniPrzy okazji przydałoby się podsumować nasze dotychczasowe starania: -Winktown- posiadamy pisemną zgodę -Surmenia- posiadamy pisemną zgodę -Rotria- posiadamy pisemną zgodę -Austro-Węgry- od dobrych kilku miesięcy czekamy na oficjalne stanowisko, Budzimir wysłał dodatkową informację -Tyrencja- zlikwidowana, nie ma niczego, nie będzie niczego -Victoria- zlikwidowana, nie ma niczego , nie będzie niczego -Trizondal- nie pamiętam czy posiadamy jakiś dokument, wiem o akcie uznania-Brytania- to Brytania jeszcze istnieje??? -Elderland- relacje przyjacielskie, KE wycofało się z Kongresu -Hasseland- trzeba się tam wybrać, choć chyba też nie sfinalizowali kwestii lokacji -Eskwilinia- chyba też nie było pisemnej zgody, aczkolwiek byli nam przychylni Przy okazji warto zrewidować listę państw uznawanych, bądź też ją posłać do Gierkemiasza. Niestety mi brakło kadencji i nie podpisano traktatu. Uznani jesteście.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|