Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« : Sierpnia 23, 2012, 11:11:45 » |
|
Ogłasza się co następuje: 1. Najbliższe posiedzenie rządu odbędzie się 24.08 o godzinie 16:30. 2. Posiedzenie odbędzie się za pośrednictwem Czatu Narodowego. 3. W razie nieobecności uprasza się Komisarzy o przedstawienie przyczyny Premierowi ZSKHiW. 4. W przypadku nieobecności Premiera zobowiązuje się Wicepremiera ZSKHiW do przewodniczenia obradom. 5. Komisarzy uprasza się o przygotowanie tematów, które chcieliby poruszyć na posiedzeniu. Przede wszystkim chodzi tu o plany na bieżącą kadencję. 6. Jeśli termin nie będzie odpowiadał większości Komisarzy, zostanie przesunięty. (-) Krzysztof Septimus
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpnia 23, 2012, 12:22:23 » |
|
Termin mi nie odpowiada. Muszę niespodziewanie wyjechać na giełdę staroci i wracam w niedzielę.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpnia 24, 2012, 07:36:29 » |
|
Budzimirze, powiedz szczerze - naprawdę odpowiadało? Pozwolę sobie tutaj powiedzieć, że Laszk jako jedyny się zjawił (niekoniecznie z własnej inicjatywy, ale jednak). W związku z tym, że spora część rządu była nieobecna rozumiem, że w ten weekend byłby problem. Oto nowa, aktualna wersja rozporządzenia: Ogłasza się co następuje: 1. Najbliższe posiedzenie rządu odbędzie się 27.08 o godzinie 20:00. 2. Posiedzenie odbędzie się za pośrednictwem Czatu Narodowego. 3. W razie nieobecności uprasza się Komisarzy o przedstawienie przyczyny Premierowi ZSKHiW. 4. W przypadku nieobecności Premiera zobowiązuje się Wicepremiera ZSKHiW do przewodniczenia obradom. 5. Komisarzy uprasza się o przygotowanie tematów, które chcieliby poruszyć na posiedzeniu. Przede wszystkim chodzi tu o plany na bieżącą kadencję. 6. Jeśli termin nie będzie odpowiadał większości Komisarzy, zostanie przesunięty. (-) Krzysztof Septimus Tym razem proszę pamiętać o punkcie 3 powyższego rozporządzenia. Unikniemy niepotrzebnie zmarnowanego czasu. Z rozpoczęciem obrad czekam pół godziny, po tym czasie ponownie je przesunę. Mam jednak nadzieję, że nie będzie to potrzebne. Przypominam także, że Dyrektor Generalny KBL ma prawo uczestniczyć w posiedzeniu.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpnia 26, 2012, 05:41:01 » |
|
Raczej odpowiada mi termin.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpnia 27, 2012, 07:53:35 » |
|
Przepraszam za nieobecność. Spowodowana jest kłopotami technicznymi. Tak czy inaczej muszę sobie nowy sprzęt sprawić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpnia 27, 2012, 08:14:14 » |
|
Laszk kontroluje magazyny żywnościowe naszej armii. Erick odleciał albo pisze nowy numer EA, zaś co do Septimusa to pojęcia nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpnia 27, 2012, 08:26:18 » |
|
Już mówię. Przepraszam najmocniej za niespodziewaną nieobecność. Było to spowodowane niespodziewanymi przyczynami realnymi, które nałożyły się czasowo. Nie miałem czasu poinformować, że mnie nie będzie. Przepraszam najmocniej jeszcze raz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpnia 27, 2012, 09:31:06 » |
|
Ja musiałem być na otwarciu nowej piwiarni w Laszkbergu.
A tak serio to musiałem udać się do tesko.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpnia 28, 2012, 09:53:46 » |
|
A ja o posiedzeniu nie wiedziałem. Na drugi raz proszę rozsyłać info na PW.
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpnia 28, 2012, 10:11:40 » |
|
Przecież zostało ogłoszone w tym wątku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|