Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #135 : Grudnia 18, 2013, 05:44:57 » |
|
Jeżeli pojawią się u mnie trudności to najprawdopodobniej tylko jutro. Potem moja aktywność powinna wzrosnąć.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #136 : Grudnia 18, 2013, 06:01:50 » |
|
Fajnie, bo czeka na Ciebie pula darmowych biletów byś mógł swobodnie pracować na Kontynencie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #137 : Grudnia 18, 2013, 06:20:44 » |
|
Co do biletów, to muszę wreszcie za ten do Trizondalu zapłacić.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #138 : Grudnia 18, 2013, 06:38:38 » |
|
Pracownicy KTT mają darmowe bilety 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #139 : Grudnia 18, 2013, 08:10:13 » |
|
Wtedy jeszcze nie byłem Waszym pracownikiem. W zasadzie to dalej nie jestem, bo wciąż jeszcze muszę się stawić aby wszystko wynegocjować lub raczej dowiedzieć się więcej ale skoro wcześniejszy bilet też mogę mieć darmowy, to skorzystam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katha Joanna de Vill
Gość
|
 |
« Odpowiedz #140 : Grudnia 28, 2013, 10:07:16 » |
|
Odchodzę na nieokreślony okres czasu, ponieważ poziom gówniarstwa bala bla lalala z jakim się stykam przekroczył dozwolony dla mnie poziom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #141 : Grudnia 28, 2013, 10:12:02 » |
|
A co się dzieje? Wiem, że w Kaltvodka i gdzieś jeszcze zaczął się dziwny spam lub też coś w tym rodzaju. Nie przeglądałem jednak szczegółów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #142 : Grudnia 28, 2013, 10:15:52 » |
|
A co się dzieje? Wiem, że w Kaltvodka i gdzieś jeszcze zaczął się dziwny spam lub też coś w tym rodzaju. Nie przeglądałem jednak szczegółów.
Warto, z doświadczenia bym się Królu nie wtrącał, wydaje mi się że to bardziej prywatny problem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #143 : Stycznia 18, 2014, 07:25:31 » |
|
Wyjeżdżam na chwilę. Wracam w niedzielę po południu.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #145 : Marca 10, 2014, 07:21:05 » |
|
Nie było mnie i nie będzie jeszcze do piątku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #146 : Marca 11, 2014, 11:10:38 » |
|
Nie było mnie i nie będzie jeszcze do piątku.
Jutro i przez zasadniczą część niedzieli mnie nie będzie! Mam nadzieję wrócić do tego kraju, więc nie rozwalajcie wszystkiego!
Wyjeżdżam na chwilę. Wracam w niedzielę po południu.
Razem gdzieś jedziecie?
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #147 : Marca 11, 2014, 05:15:04 » |
|
Chyba nie, o ile pamiętam nie było ze mną żadnych poddanych. Na takie wyprawy wyruszam tylko z moim pijackim orszakiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #149 : Maja 22, 2014, 09:39:05 » |
|
Obecnie mam "atak realiozy" i będę się wypowiadał tylko w ważniejszych wątkach, wybaczcie.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|