|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #960 : Lipca 20, 2015, 09:58:08 » |
|
Ja jestem w trakcie przygotowywania wykładu o Geniuszu Wschodnich Słowian, a zatem muszę ograniczyć swoją aktywność na wszystkich stanowiskach dla wyższych celów.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #961 : Sierpnia 06, 2015, 09:17:23 » |
|
Przepraszam za tę dzisiejszą nieobecność ale mój internet z jakiegoś powodu zwolnił dziś tak drastycznie, że nie jestem w stanie podjąć jakichkolwiek wirtualnych działań. Czasem mi się tak dzieje, mam nadzieję, że nie potrwa to długo.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #962 : Sierpnia 06, 2015, 09:54:27 » |
|
Mię nie będzie parę dni, ale pociągi w ruchu zostają 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #963 : Sierpnia 07, 2015, 08:26:40 » |
|
Czyli nie muszę się przyznawać do opóźnień przy robieniu mapy? Co za ulga.
Całe szczęście, że przynajmniej transport nie padnie na ten czas.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #964 : Sierpnia 10, 2015, 06:07:18 » |
|
Chwilowo mogę zawiesić moje nieustanne podróże w celu udzielania wskazówek na miejscu w różnych częściach kraju. Wracam do aktywności, a na dniach opiszę swoją rewolucyjną działalność z ostatnich dni.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #965 : Sierpnia 18, 2015, 02:00:25 » |
|
Mam w archiwach stare systemy leczenia z Trizondalu, próby stworzenia własnego banku czy wyszukiwarki rozkładów kolejowych oraz inne pierdoły. Czy jest w ZSKHiW ktoś zainteresowany wspólną pracą nad jakimś prostą informatyczną nowościa dla kraju? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #966 : Sierpnia 19, 2015, 02:53:35 » |
|
Ja nie czuję się na siłach aby wziąć udział w czymś takim. Nie wiem czy ktokolwiek się czuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #967 : Sierpnia 19, 2015, 05:06:32 » |
|
A zapotrzebowanie na coś jest?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #968 : Sierpnia 19, 2015, 06:13:34 » |
|
Prawdę mówiąc nasze główne zapotrzebowanie to przeniesienie dorobku z tego forum (najlepiej wszystkie posty, ewentualnie tylko te najważniejsze) na nowe, ładniejsze, bardziej profesjonalne. Próbujemy się za to zabrać dosłownie od wielu lat, ale jakoś nie idzie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #969 : Sierpnia 19, 2015, 09:25:17 » |
|
Akurat na to jak forum wygląda można zaradzić dosyć prosto, choć ja przyzwyczaiłem się do jego wyglądu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marcel Hans
|
 |
« Odpowiedz #970 : Sierpnia 20, 2015, 01:07:12 » |
|
Tym nie jestem zainteresowany, bo chodziło mi o projekty, które byłyby dla mnie przyczynkiem do poznawania nowych metod i odświeżenia wiedzy. Jeśli chodzi o forum i bazy danych, to trzeba by je przekopiować, a nowe forum musiałoby pewnie być z tej samej parafii co stare, żeby bazy były kompatybilne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Siergiej Makłow vel Sterlicht
Baron
Aktywista

Posłuch 2
skype - laczekbeybey
|
 |
« Odpowiedz #971 : Sierpnia 27, 2015, 01:13:51 » |
|
Wiedzą Towarzysze może co stało się z Osteryjską Republiką Ludowo-Demokratyczną? Mikronacja dobrze zapowiadająca się, dobrze prosperująca po odrodzeniu zapadła się pod ziemię razem z prowodyrem osteryjskiego proletariatu, który na komunikatorach odpisać nie raczy.
|
|
|
|
|
|
(-)Przewodniczący Rady Państwa Republiki Ludowej Siedmiogrodu, Kultysta kurduplysta, Pan na Vyincourdzie, Siedmiogrodzianin, Generał w stanie spoczynku, baron Siergiej Makłow
|
|
|
Piotr Konstanty Petrowicz
Imigrant
Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #972 : Sierpnia 27, 2015, 01:49:50 » |
|
Nie odpowiada bo nie może. Nadal świętuje zwycięstwo rewolucji.  Tymczasem z każdą łyżką Osteryjska Republika Ludowo-Demokratyczna znika. 
|
|
|
|
|
|
(-) Piotr II Konstanty Władca Królestwa Agurii
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #973 : Sierpnia 31, 2015, 12:36:33 » |
|
O ile wiem już całkowicie zmieniła miejsce zamieszkania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #974 : Września 03, 2015, 08:58:01 » |
|
Halo? Czy są ludzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|