Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #615 : Stycznia 10, 2014, 04:52:48 » |
|
No ale jak tak można liczyć aktywność? To bez sensu. Aktywność bardzo trudno sprowadzić do jednego wyniku, ale uważam, że najbardziej miarodajne byłoby połączenie liczby aktywnych obywateli z ilością pisanych przez nich postów. Z tym że np. w takiej Sarmacji wiele dzieje się poza forum...
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #617 : Stycznia 11, 2014, 08:37:53 » |
|
Ostatnio zakazano tam multikont. Ciekawe czy wykryto jakieś.
Sarmacja musiałaby mieć osobny raport, jeżeli chcielibyśmy zbadać aktywność. W naszym przypadku życie państwa toczy się tylko na forum. W Sarmacji jest to też strona, gazety itp.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Ametyst Faradobus
Przodownik

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #618 : Stycznia 12, 2014, 07:47:21 » |
|
Widzicie jaka słaba aktywność? To kara za pokonanie i zamordowanie króla Joksymila I!
|
|
|
|
|
|
Wspaniały Książę Ametyst Faradobus Prawowity Następca Tronu Wszej Hirschbergii
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #619 : Stycznia 13, 2014, 03:14:14 » |
|
Czas na nagły i niespodziewany zwrot akcji! Oto Septimus powrócił! Starsi wiekiem obywatele pewnie jeszcze mnie pamiętają, mam nadzieję. Wbrew pozorom i przesłankom jestem i żyję. Przy okazji ślę całemu Ludowi Szlacheckiemu życzenia Noworoczne 2014! (tak, nieco spóźnione,ale cóż.) Póki co nie liczcie na moją aktywność. Nie wiem jakie są szanse na to, że będą większe od zerowej. Na razie muszę się zaszyć w pewnym tajemnym miejscu. Ale żadna możliwość nie jest w przyszłości (zwłaszcza w okresie zwanym w realiozie feriami zimowymi) wykluczone! Do następnego razu Towarzysze!
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #620 : Stycznia 13, 2014, 03:26:38 » |
|
Septimus przecież nie żyje. Delirium! Tak czy inaczej zachęcam do dalszej aktywności.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #621 : Stycznia 13, 2014, 08:56:38 » |
|
Huraaa! Mam nadzieję, że uda Ci się wrócić do aktywności.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #623 : Stycznia 13, 2014, 09:03:24 » |
|
Prawie wszyscy dostępni, ale postów brak.
EDIT: Dobra coś ruszyło, mam nadzieję że nie chwilowo.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2014, 09:11:18 wysłane przez Tobiasz von Richtoffen-Deithven »
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #624 : Stycznia 14, 2014, 09:52:27 » |
|
Zabawnie jest. Wczoraj bardzo przyzwoicie, dzisiaj niecałe 30. No trudno, to nie liczba postów tylko ich wartość się liczą. Może tymczasem podyskutujemy o stronie i przenosinach forum? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #625 : Stycznia 15, 2014, 01:49:49 » |
|
Septimus wrócił! Patrzcie państwo!! Zajrzyj do Aralii- nie poznasz tego regionu:)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #626 : Stycznia 15, 2014, 03:34:57 » |
|
A coś się zdarzyło w Aralii że nie pozna?
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #627 : Stycznia 15, 2014, 04:03:54 » |
|
No jak to! Przecież pomnik Hermana Pole postawiliśmy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #628 : Stycznia 15, 2014, 08:39:24 » |
|
Atak aralskich/weerlandzkich/austraickich/dzikich bandytów i biberystów zimy sprawił, że internet mi zamarzł i teraz w zasadzie nie mam możliwości korzystanie z niego. Cudem udało mi się teraz wyświetlić jakiś temat. Nie wiem jak długo to potrwa, więc może mnie pewien czas nie być. Chociaż jakr az udało mi się coś napisać, to może się to powtórzy.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #629 : Stycznia 15, 2014, 08:58:09 » |
|
O, miło że żyjesz. Całe szczęście, że u nas w KGH do internetów dodajemy piasku i nie zamarza. Tak czy inaczej w tej uroczystej chwili postanowiłem sprezentować Ci taki oto projekt: http://i5.photobucket.com/albums/y197/odbiciepalmy/zamek2.jpg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|