Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpnia 15, 2012, 01:22:04 » |
|
Celny argument.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #33 : Września 07, 2012, 10:00:13 » |
|
Ciebie za to nie przeraził czy może cierpisz na nadmiar czasu (szkoda, że nie można go pożyczać, przydałby się)? No cóż, ja się spodziewałem, że będę miał mniej czasu. Można było się także domyślać, że praktycznie całej aktywności Ludu Szlacheckiego ten wrzesień dotknie. Dlatego też nie wiem czemu (poza spamieniem) zadałeś to pytanie. Moim zdaniem to było dość oczywiste. Cieszmy się jednak, że nie mamy takich zastojów jak niektóre Dziadki Leśne i codziennie są nowe posty. I to wg statystyk niemało (aczkolwiek wiem, że podbijają to nieco boty, bo mimo usuwania postów, zostają one w statystykach uwzględnione. Jednak nie przesadzajmy. Tyle botów by było?), szczególnie dzisiaj. W wakacje rzadko udawało się osiągnąć ponad 80 postów. I ty narzekasz?
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #35 : Września 07, 2012, 10:51:10 » |
|
Przydałby się, żeby wszyscy mogli być jeszcze bardziej aktywni niż mogą. Czemu się spodziewać? Często się chwalisz jak to znasz niektóre osoby stąd w realu. Powinieneś więc mniej więcej przeczuwać jak to będzie we wrześniu. Co do aktywności w zeszłym roku w sieprniu i wrześniu się nie wypowiadam z braku potwierdzonych danych (kasacja forum). Możliwe jednak, że to wynika poniekąd z wyjazdów w czasie lata, podczas gdy przez resztę roku na miesiąc raczej mniej przypada. Co do "zapracowanego" to odpowiadam, nie. Na razie nie jestem zapracowany. Poza tym, jak widzisz piszę na forum więcej niż wtedy, gdy nie byłem "zapracowany" jak to określasz. Stwierdziłem tylko, że domyślałem się, że może taka sytuacja jak ta nastąpić. Co do spamu: x czy y? to jest spam mimo zgodności z tematem, tu się zgodzisz? A zresztą źle się wyraziłem. Chciałeś podbić aktywność (lecz nie było to Twoim głównym celem). O, tak chyba już lepiej brzmi, nie?
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #36 : Września 09, 2012, 06:42:19 » |
|
Proporcja pomiędzy aktywnością w wakacje a aktywnością w roku szkolnym/akademickim jest dosyć ciekawa. W wakacje na niekorzyść działa nam spora ilość wyjazdów, zaś przez resztę roku wiadomo co. Wrzesień jest miesiącem najgorszym- niektórzy są jeszcze na wyjeździe, niektórzy rozpoczynają szkołę a i to pół biedy jeżeli nie nową. Mimo wszystko zawsze jakoś daje się to przetrwać. Obywateli mamy w miarę stałych...
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #38 : Listopada 03, 2012, 11:59:44 » |
|
Coraz lepiej nam idzie. Ostatnio średnio 50-60 postów.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #40 : Listopada 04, 2012, 02:54:35 » |
|
Owszem, ale należy także pamiętać o tym aby postarać się utrzymać dobrą formę. PS. Specjalnie coś dziś się nikt nie pojawia czy co? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #43 : Listopada 09, 2012, 08:32:47 » |
|
Normalnie o tej porze pojawia się ktoś więcej niż my dwaj. Tym bardziej w piątek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|