|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« : Października 24, 2011, 09:16:14 » |
|
1. Eskadra StołecznaEskadra ma przede wszystkim charakter myśliwski. Jej zadaniem jest przede wszystkim obrona Hirschberg-Arkopolis oraz terenów Hirschbergii Centralnej. Stacjonuje w Prawie Tajnej Bazie KSL "Arkopolis III".
Liczba samolotów:
20 myśliwców F-22 10 myśliwców F-16 10 bombowców Consolidated B-24 Liberator
Liczba śmigłowców:
7 Chinook 5 AH-64 Apache
Liczba żołnierzy:
410F-22: F-16: Consolidated B-24 Liberator: Chinook: AH-64 Apache:
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 29, 2013, 06:14:31 wysłane przez Arkadiusz II Filip »
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #1 : Października 31, 2012, 08:15:41 » |
|
Siedziba eskadry- Prawie Tajna Baza KSL "Arkopolis III"
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudnia 02, 2012, 08:15:41 » |
|
Podczas wizyty w "Arkopolis III" skontrolowałem także 1. Eskadrę Stołeczną. Oto wyniki: -dyscyplina utrzymana na niskim poziomie, lotnicy piją przed lotem- ciekawe efekty -dowództwo do dupy niezainteresowane- wymienić -maszyny są w zadowalahąctm stanie technicznym- dokupić kilka śmigłowców bojowych, ale nie pilnie. -dobudujcie 2-3 hangary -ćwiczenia pilotów są przeprowadzane... no ważne, że są. Chyba. Wyróżniłem 16 żołnierzy. Wymienię nazwisko bohatera lotów nadgranicznych, sierż. Adama Jerzego Hoffmana. Otrzymał on stopień chorążego. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Chcę być hrabią.Nie ma to jak nie mieć żadnej perspektywy na życie.
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lutego 10, 2013, 09:05:36 » |
|
Towarzysze od dziś jestem Chorążym Lotnictwa więc z tego powodu dla każdego z was mam prezent (do wyboru Śliwowica abo Czeski spirytus). Chcę w przyszłości posiadać w eskadrze niewykrywalny bombowiec o nazwie Brzęcząca Pszczółka Maja i by pokazać że posiadam uczucia do alkoholu chciałbym otworzyć gorzelnię "Latający Menel" specjalnie dla nas i dla Króla.Mam nadzieję że jesteście szczęśliwi bo inaczej będziecie latać po trzeźwemu.
|
|
|
|
|
|
Pułkownik bzp. knajt Ramon Serano-Lopez IV
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lutego 10, 2013, 09:12:04 » |
|
Po co chodzić, jak można latać?
Z tą śliwowicą to nie wiem czy dobrze Towarzysz robi częstując wszystkich Dziabaduskim trunkiem narodowym.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lutego 10, 2013, 09:17:31 » |
|
Nie jestem głupi(no może w połowie)dlatego dałem do wyboru Czeski spirytus(wiadomo że kilka dni trzyma)a poza tym postanowiłem że gorzelnia będzie znajdować się w jednym z samolotów.
|
|
|
|
|
|
Sołtys Gminy Zimna Wódka Komendant Milicji Narodowej w KGH Komisarz do Spraw Wewnętrznych
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lutego 10, 2013, 09:27:17 » |
|
W którym? Czy ten samolot będzie jednocześnie funkcjonował jako samolot?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lutego 10, 2013, 09:30:50 » |
|
Towarzyszu, śmielsze przedsięwzięcia ode mnie nawet planujecie. Oj zbierajcie kasę.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lutego 10, 2013, 09:42:38 » |
|
Jeszcze nie wiem Królu w którym.Prawdopodobnie będzie stał na ziemi lecz gdy będzie potrzebny będziemy zmuszeni go użyć.Nad przerobieniem jakiego kolwiek samolotu na gorzelniolot(tzn.Latający Menel) będę musiał poczekać do mej pierwszej wypłaty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lutego 10, 2013, 09:45:50 » |
|
Wystarczy przedstawić koszty w Komisariacie ds. Sił Zbrojnych a prawdopodobnie je pokryjemy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lutego 10, 2013, 09:51:49 » |
|
Ale to ma być prezent dla żołnierzy z mojej kieszeni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lutego 11, 2013, 05:30:50 » |
|
Słuszna myśl, Towarzyszu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lutego 11, 2013, 08:14:51 » |
|
Trzeba pokazać się z jak najlepszej strony,towarzyszu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lutego 12, 2013, 08:58:23 » |
|
Chciałbym poinformować że tow. Henryk Nalewka od dziś będzie zajmował się donoszeniem wszelkich trunków do mojego pok....to znaczy na zaplecze ponieważ uratował mnie w potrzebie(załatwił pół litra na zajęcia z nowoczesnego pilotażu prowadzonych prze zemnie).Oto on w akcji 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lutego 12, 2013, 09:14:36 wysłane przez Ramon Serano-Lopez IV »
|
|
|
|
|
Ramon Serano Lopez IV
Człowiek Pracy

Posłuch 0
GG- 32949763
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marca 05, 2013, 07:33:19 » |
|
Nie ma to jak pomoc w wejściu do samolotu  ale przed lotem po małym kielonku który nigdy nikomu nie zaszkodził  Yyyy..... kto go tak zaparkował 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|