|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #45 : Lipca 06, 2012, 05:46:41 » |
|
W takim razie czy pierwszego sierpnia dostępny będzie Budzimir?
PS. Laszku, mogłeś cholera nie oskarżać w wakacje
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #47 : Lipca 06, 2012, 07:08:07 » |
|
Mam nadzieję, że tow. Młynariew nie miał żadnych złych zamiarów w oskarżani uw takim a nie innym terminie.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #49 : Lipca 30, 2012, 07:31:22 » |
|
Należałoby poczekać na wszystkie strony. Nie ma sensu rozpoczynać by czekać tydzień na powrót np Septimusa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipca 30, 2012, 09:00:51 » |
|
No cóż. I tak na początku jest akt oskarżenia. Czy strona oskarżająca jest gotowa stawić się dn. 31.07.2012 r.?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipca 30, 2012, 09:47:07 » |
|
Jutro? Tak. Byle nie w okolichach 19.00.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipca 30, 2012, 10:00:42 » |
|
Chodzi o rozpoczęcie a to będzie na forum. W takim razie ogłaszam, że Rozprawa IV[Młynariew vs Septimus, Derikor] rozpocznie się dnia 31.07.12 r.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysztof Septimus
Markiz
Moderator Globalny
Człowiek Pracy

Posłuch 2
|
 |
« Odpowiedz #55 : Sierpnia 05, 2012, 06:00:35 » |
|
Ja także. Wnoszę o przyspieszenie rozpoczęcia tej rozprawy. A jeśli mają być takie trudności techniczne, o jej zakończenie. Nie ma sensu dalej prowadzenie tej sprawy, jeśli to tak ma wyglądać. Jeśli chodzi o datę, to jak mówiłem wcześniej- nie ma znaczenia, byle jak najwcześniej.
|
|
|
|
|
|
Stariec Dworu i Dowódca Gwardii Monarszej Przewodniczący Patriotycznej Unii Sukcesu "Swoboda" Właściciel Vergen, pan na Kreisdorf (-) płk doc.Krzysztof markiz Septimus
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Sierpnia 06, 2012, 10:18:54 » |
|
Przepraszam wszystkich ale nie z mojej winy musiałem wyjechać i nie mam dostępu ciągłego do internetu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|