Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #240 : Sierpnia 24, 2014, 10:27:10 » |
|
Ależ Tobiaszu, po co ci ziemie biednych obywateli? I bez tego staniesz się właścicielem takich cudów jak... muzeum muszli klozetowych! Ja tam jestem za pierwotnym zapisem.
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
Tobiasz von Richtoffen-Deithven
|
 |
« Odpowiedz #241 : Sierpnia 24, 2014, 01:52:40 » |
|
Czyli mam kupić ziemie które nie będą moje? Ludzie mieszkający na Władimirze przecież nie będą niewolnikami. Zdemokratyzuję to wyspę jak zostanę już Styrsmanem.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #242 : Sierpnia 24, 2014, 04:37:59 » |
|
Ależ otrzymasz na własność zdecydowaną większość ziem władimirskich, uznajmy że około 90%.
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #243 : Sierpnia 24, 2014, 05:41:34 » |
|
No dobra, głosujmy już.
|
|
|
|
|
|
Budowniczy Dzisiejszej Jakości Żuław Rzeżuszych Jarl Soligt Sołtys Roterhirschbergu
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #244 : Sierpnia 24, 2014, 07:02:50 » |
|
Czy NA PEWNO mogę warunkowo skrócić debatę?
|
|
|
|
|
|
prof. dr net. dr h. c. mgr generalissimusAmetyst z rodu FaradobusówBardzo Spaniały Król Hirschbergii i Weerlandu oraz Sekretarz Generalny Wielkiego Sternika, Organizator Zjazdu Partii i Wykonawca Jego Wskazań, Senior – Protektor Stepów Wewnętrznych i Żuław Rzeżuszych, Protektor Budzimiryzmu, Promotor Cywilizacji Aktywności, Głosiciel Nowej Kolektywizacji, Uosobienie Pracowitości
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #245 : Sierpnia 24, 2014, 07:16:24 » |
|
Nie jestem godny stwierdzenia tego. Nie mogę mówić za wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #246 : Sierpnia 25, 2014, 03:21:48 » |
|
Zamykam dyskusję! Głosowanie potrwa do jutra, do godziny 17:00. Zgłoszono jedną poprawkę: art. 1. Z chwilą wejścia w życie niniejszej Umowy własnością Tobiasza von Richtoffena stają się te tereny wyspy Władimir Wielki. Głosujemy za pomocą poniższego wzoru: Postanawiam poprzeć umowę/z poprawką/odrzucić umowę/wstrzymać się od głosu. Otwieram głosowanie!Postanawiam poprzeć umowę/ z poprawką/odrzucić umowę/wstrzymać się od głosu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #247 : Sierpnia 25, 2014, 03:24:14 » |
|
Postanawiam poprzeć umowę/z poprawką/odrzucić umowę/wstrzymać się od głosu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #248 : Sierpnia 25, 2014, 09:11:30 » |
|
Postanawiam poprzeć umowę/z poprawką/odrzucić umowę/wstrzymać się od głosu.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #249 : Sierpnia 26, 2014, 08:01:24 » |
|
Głosowały 3 osoby, 2 poparły projekt w wersji pierwotnej, jedna poparła poprawkę. Umowa została zaakceptowana w wersji bez poprawek. Uchwała w sprawie zmiany nazwy stolicy
art.1 1. Nazwę miasta stołecznego Hirschberg-Arkopolis zmienia się na Hirschberg-Joksopolis. 2. Nazwę dzielnicy Neue Arkopolis zmienia się na Neue Joksopolis. 3. Nazwę Wzgórza Arkopolistańskiego zmienia się na Wzgórze Joksopolitańskie.
art.2 Uchwała wchodzi w życie z chwilą jej publikacji w Dzienniku Praw Królewskiej Guberni Hirschbergii. Debata niechaj potrwa 48 godzin, głosowanie połowę z tego. Otwieram debatę! Zasadniczo zgadzam się, ale i tak najważniejsze będzie to co powie nowa konstytucja. Pomysł jest bardzo szczytny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #250 : Sierpnia 26, 2014, 08:58:38 » |
|
Ale jak to tak? Ja tak się cieszyłem na myśl, że będziemy budować nową stolicę, a tu cały misterny plan poszedł w piz...
A tak na poważnie to zmiana nazwy będzie trochę dziwna, bo Arkopolis zapisało się w tradycji ale weszliśmy w nową erę, więc i zmiany są potrzebne. A ta zmiana jest kosmetyczna czyli nie może mieć negatywnych skutków innych niż bunty chłopskie itp. W skrócie tak, zgadzam się.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Ametyst
|
 |
« Odpowiedz #251 : Sierpnia 30, 2014, 09:25:46 » |
|
Zamykam debatę. Głosowanie potrwa 24 godziny. Jako, że nie zgłoszono poprawek głosujemy za pomocą słów: za i przeciw. Otwieram głosowanie!
Za
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #252 : Sierpnia 30, 2014, 09:44:57 » |
|
Jestem za.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Laszk Młynariew
Wicekról Weerlandu
Moderator Globalny
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 9
|
 |
« Odpowiedz #253 : Sierpnia 30, 2014, 09:46:45 » |
|
Ooo, tu jakaś debata była? I to nad moją propozycją? Oczywiście jestem za!
|
|
|
|
|
|
Aktualnie żywy Regent ZSKHiW Ataman Królewskich Sił Lądowych, Weerlandbasza, Pan na Kaer Moher, Młynariewicach i Gnojniku (-) marsz. Laszk diuk Młynariew h. Sauron  
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #254 : Sierpnia 31, 2014, 12:56:03 » |
|
Za
(-) Tobiasz von Richtoffen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|