Ciecierad Ciecieląg
Czcigodny Gubernator Wszechzachodu
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
Numer gg: 48274042
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marca 10, 2013, 10:22:32 » |
|
Sprzeciwiam się temu sprzeciwowi. Przekształcenie częściowe wydziału na bardziej tradycyjny wspomoże rozwój jedynej skutecznej medycyny czyli medycyny ludowej.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #46 : Marca 10, 2013, 10:43:13 » |
|
Wszystko powinno wspierać rozwój medycyny niekonwencjonalnej. Oczywiście Przyrodniczy prowadziłby także innego rodzaju działalność.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #48 : Marca 10, 2013, 11:09:02 » |
|
Wtedy ABH bardziej niż my przysłuży się rozwojowi medycyny niż my, co przyczyni się do wzrostu ich prestiżu, a spadku naszego.
|
|
|
|
|
|
Zarządca Guberni Zachodniej, Główny Znachor Sił Zbrojnych ZSKHiW, Dyrektor IBW, Najgenialniejszy Teoretyk Monarchosocjalizmu Stepowego, Geniusz Troski o Człowieka (-) gen-mjr dr Ciecierad Ciecieląg graf von Grabben 
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #50 : Marca 11, 2013, 04:12:17 » |
|
Myślałem, że ABH to uczelnia typowo przemysłowa. Jak to dobrze, że kierownikiem Przyrodniczego i rektorem ABH jest Laszk.
|
|
|
|
|
|
(-) Arkadiusz II Filip von Wettyn od Rzepichy z Faradobusów Król Hirschbergii i Weerlandu, Półksiążę Aralii, Lord Aleksandrowski, Naczelny Zwierzchnik Sił Zbrojnych, Dobrodziej Wszystkich Aralskich Dzieci, Pan na Arkopolis, Palikotau, Ulaanbaatar, Złotopolicach, Kastlu itp. itd.
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #51 : Marca 11, 2013, 04:32:54 » |
|
wyjątkowo popieram Budzimira (ja to napisałem?! TFU!)
|
|
|
|
|
|
Dowódca AAN Dowódca AFM generał lejtnant
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #52 : Marca 11, 2013, 05:22:48 » |
|
Mondego w pełni rozumiem, na jego miejscu też wolałbym poprzeć Budzimira niż zgodzić się ze mną.
Skoro, Towarzyszu Budzimirze, twierdzicie, że się znudzą, to może rzeczywiście macie racje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #53 : Marca 11, 2013, 05:26:45 » |
|
Trudno, kontynuujmy więc słuszne faworyzowanie humanistycznych. W ogóle są jakieś pomysły dot. wydziału?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciecierad Ciecieląg
Wielki Elektronik
Filar Monarchosocjalizmu

Posłuch 0
|
 |
« Odpowiedz #55 : Marca 11, 2013, 05:32:42 » |
|
Ja cięgle pracuję nad rozwijaniem kierunku filozoficznego, ale jakichś nowych pomysłów nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #56 : Marca 11, 2013, 05:34:04 » |
|
Może ludowe ograniczymy do ABH? Na hirschberskim niewielu studentów z GW.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #57 : Marca 12, 2013, 07:48:19 » |
|
Ja chciałbym poruszyć kwestię zakupów. Fabryka Elektroniki Precyzyjnej JUTRO może nam zrobić bezzałogowy batyskaf do badań podwodnych (za 5mln loli). Czy rada zgadza się na zakup sprzętu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arkadiusz II Filip
|
 |
« Odpowiedz #58 : Marca 12, 2013, 04:27:19 » |
|
Jeżeli zrobicie to rozsądnie i porządnie to ja nie wyrażam sprzeciwu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erick Monde
|
 |
« Odpowiedz #59 : Marca 13, 2013, 07:55:05 » |
|
FEP obiecała przedstawienie dokładnych planów (opublikuję je dzieś lub jutro).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|